reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny już jestem po transferze. Z 9 zarodków zostało mi 6 w tym dwie blastocysty. Podali mi jedną klasa 3AB i jedna 1BB poszła się mrozić. Czekają co z resztą do jutra. No muszę to napisać, wracam bez majtek z kliniki, z tego wszystkiego zapomniałam założyć. Trzymam kciuki za was i waszą walkę.
Super motylku wij tam ladny kokonik dla maluszka, trzymamy kciuki :)

reklama

Właśnie jestem po wizycie i odpoczywamy w domu, bo ta temperatura Nas wykończy! :-D u Małej wszystko dobrze, dzisiaj się nie denerwowała, ma już 2240gram (czyli średnia wychodzi jej 500gram na dwa tygodnie) :-D szyjka trochę się skróciła 3cm, ale zamknięta :-)

Dzięki Iskra. A wyniku jest napisane, że nasze ryzyko jest wyższe od populacyjnego, ale wynosi chyba ok 0.3 %, więc po prostu dałam sobie spokój. Chyba nie bedę drążyć tematu, bo mrożaki mam, teoretycznie tylko 1 poronienie (bo jeden w ogóle nie wyszedł, a drugi to pozamaciczna). Chyba pora uspokoić umysł, podejść na spokojnie do następnego a jak nie wyjdzie ruszyć na rozpoznanie terenunpo raz kolejny...

A to ciekawe, bo ja mam napisane niższe od populacyjnego i wynosi 1,2% :)

Dziewczyny, pytanie co do badań polowkowych. Wiem, że robi się je 18-22tydz. Miałam zalecane w 20 tyg. ale nie bylo już miejsc. Także wypada mi na 21t2d. Nie jest to jakaś tragedia że za późno? Że może coś nie będzie widać czy coś...?

Dziewczyny już jestem po transferze. Z 9 zarodków zostało mi 6 w tym dwie blastocysty. Podali mi jedną klasa 3AB i jedna 1BB poszła się mrozić. Czekają co z resztą do jutra. No muszę to napisać, wracam bez majtek z kliniki, z tego wszystkiego zapomniałam założyć. Trzymam kciuki za was i waszą walkę.

Nie dziwne w taki upał - kto by galoty nosił? ;)))

reklama
Do góry