edloteh
Fanka BB :)
@chlopkers super, że miałaś to szczęście i się udało. I oczywiście to nie jest tak, że na pewno kaplica i że nie wyjdzie przy takich wysokich wynikach. Jeżeli nie wyraziłam sie jasno, to teraz napisze, chodziło mi o to, że szanse są ale bardzo małe. I odsetek żywych urodzeń jest niski. Jeżeli tylko chromatyna leży to można coś tam jeszcze kombinować, ale statystki nie są powalające. Poza tym jeszcze jeszcze morfologia, dojrzałość plemnikow, badania genetyczne, ogólna ilość nasienia etc. Przeczytaj sobie pierwsze lepsze badania na ten temat.
A co do Krakowa, byłam tam raz, może dwa razy w życiu [emoji23] i nie wiem o jaką klinikę ci chodzi ale nie mam z nią nic wspolnego. Wypraszam sobie. [emoji49]„Leczę” się, chociaż ja nazwałabym to jak robieniem invitro, i jestem u szefa w Nov/um, i mam za sobą 5 stymulacji w tej klinice. On optymistą nie jest, i z takimi wynikami nie daje nam wogole szansy. Nie będę się oczywiście targować bo nie o to mi chodzi. Mam trochę pojęcia o tym wszystkim bo z niepłodnością walczę 9 lat.... także ten teges...
A co do Krakowa, byłam tam raz, może dwa razy w życiu [emoji23] i nie wiem o jaką klinikę ci chodzi ale nie mam z nią nic wspolnego. Wypraszam sobie. [emoji49]„Leczę” się, chociaż ja nazwałabym to jak robieniem invitro, i jestem u szefa w Nov/um, i mam za sobą 5 stymulacji w tej klinice. On optymistą nie jest, i z takimi wynikami nie daje nam wogole szansy. Nie będę się oczywiście targować bo nie o to mi chodzi. Mam trochę pojęcia o tym wszystkim bo z niepłodnością walczę 9 lat.... także ten teges...