Ja miałam w 21+6 i wszystko było ładnie widać (a bejbik wg usg wiekszy jeszcze o tydzień). Będzie dobrzeDziewczyny, pytanie co do badań polowkowych. Wiem, że robi się je 18-22tydz. Miałam zalecane w 20 tyg. ale nie bylo już miejsc. Także wypada mi na 21t2d. Nie jest to jakaś tragedia że za późno? Że może coś nie będzie widać czy coś...?
reklama
gosia321
Fanka BB :)
Jaki cudny alienek [emoji7][emoji7][emoji7]Ciocie rosne jak na drożdżach pani dr powiedziała że jestem wyrośnięty o tydzień więcej niż powinienem/am i poród pewnie będzie tydzień wcześniej po za tym wszystko jest ok
Czyli ptzestawiasz sie z porodem na Luty
nadziejaprzedewszystkim
Nooo specyficzny ale co mogę stwierdzić to o której bym nie zadzwoniła do niego to jeżeli nie odbierze to oddzwoni a to jest mega ważne, przynajmniej dla mnie
Podczas tej procedury byłam tak bardzo "wyłączona" (mąż o wszystko pytał), że nawet nie miałam jego numeru
Dopiero, gdy było już po wszystkim i zegnalismy się z kliniką - na jakiejś kartce przemycił nam swój numer, heh.
Dziewczyny, nie nadrobię tego, co od wczoraj naprodukowałyście - co z Zylwią?
Mi za chwilę zacznie się 33 tydzień. Dziś mam już dość. W czwartek usg - trzymajcie kciuki.
Szczescie1986
Dzisiaj się załamałam mąż oddawał nasienie do zamrożenia już na wszelki wypadek i jest tak mało ,ze czekają na kolejne oddanie mamy odstawić witaminki wszystko co może tylko pogorszyć
Co robic jak poprawić jakość nasienie
Co robic jak poprawić jakość nasienie
martuska09
Zaangażowana w BB
Nawet szybko Ci się udałoDziękuję kochane za info.do dr.Paśnika.Zapisałam się na 28 września.
U
użytkowniczka v
Gość
Dziękuję,nie pomyślałam o tym,a rzeczywiście na kartce po punkcji jest numer. Poczekam jeszcze na czwartkową betę,ale raczej na cuda nie liczę.A jakbys zadzwonila di lekarza dyzurnego tj. Do czerwinskiej
misis188
Ja tez mam 2 nr do G i P-A jak cosDziękuję,nie pomyślałam o tym,a rzeczywiście na kartce po punkcji jest numer. Poczekam jeszcze na czwartkową betę,ale raczej na cuda nie liczę.
RedHotChiliPepper28
A od jutra znowu fala tego gorąca:/ O to male rosnie ladnie i całe szczęście że już taki nerwus nie jest bo jakby Cię ciagali po tym słońcu na badania to lipa.
Jak jechałam na wizytę i w radio usłyszałam, że ma teraz temperatura dochodzić do 39 stopni w cieniu to stwierdzam, że do porodu chce zamieszkać na Alasce
NadziejaJest
@anett96 ja z invicty polecam dr Pałaszewskiego i dr Ewe Niedbale... No lekarz z powolania. Konkretna wszystko tlumaczy odpowiada na kazde pytanie mega sympatyczna. U dr Kunickiego bylam na 1 wizycie w klinice i tez zrobil dobre wrazenie ale pozniej byly problemy my do niego sie zapisywac a nie chcialam tak skakac po lekarzach. U dr Palszewskiego nie ma az takich problemow z zapisami, natomiast do dr Ewy tez ciezko.
Wiecie po tym zastrzyku ovitrelle czuje sie calkiem dobrze az sie boje czy te jajka dalej ze mna sa...schizuje?
OcYwiscie bolw mostku jest dalej
Wiecie po tym zastrzyku ovitrelle czuje sie calkiem dobrze az sie boje czy te jajka dalej ze mna sa...schizuje?
OcYwiscie bolw mostku jest dalej
reklama
RedHotChiliPepper28
w 32 tc 2.5 kg przewidywania do porodu 4.5 kg. ide teraz 17.08 nq wizyte to zobacze ile przytyl przez 3 tygodnie . też chcialam naturalnie rodzic.... ale pocieszam sie ze cięższy i wiekszy to łatwiej mi bedzie go dotknąć
Tobie jak Tobie, ale mąż będzie mniej się bał brać Go na ręce mój jak słyszy, że są dzieci, które się rodzą po 2KG i mniej to mówi, że On by się bał zgnieść, albo zrobić jakąś inną krzywdę.
Daj mi znać jak po wizycie, bo Twoje i @Barburka dziecięce wagi interesują mnie najbardziej heh
Podziel się: