reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, pytanie co do badań polowkowych. Wiem, że robi się je 18-22tydz. Miałam zalecane w 20 tyg. ale nie bylo już miejsc. Także wypada mi na 21t2d. Nie jest to jakaś tragedia że za późno? Że może coś nie będzie widać czy coś...?
Ja miałam w 21+6 i wszystko było ładnie widać (a bejbik wg usg wiekszy jeszcze o tydzień). Będzie dobrze:)

reklama
Nooo specyficzny :tak:ale co mogę stwierdzić to o której bym nie zadzwoniła do niego to jeżeli nie odbierze to oddzwoni:-) :) a to jest mega ważne, przynajmniej dla mnie :tak:

Podczas tej procedury byłam tak bardzo "wyłączona" (mąż o wszystko pytał), że nawet nie miałam jego numeru :)

Dopiero, gdy było już po wszystkim i zegnalismy się z kliniką - na jakiejś kartce przemycił nam swój numer, heh.

Dziewczyny, nie nadrobię tego, co od wczoraj naprodukowałyście - co z Zylwią?

Mi za chwilę zacznie się 33 tydzień. Dziś mam już dość. W czwartek usg - trzymajcie kciuki.

Dzisiaj się załamałam :mad: mąż oddawał nasienie do zamrożenia już na wszelki wypadek i jest tak mało ,ze czekają na kolejne oddanie :( mamy odstawić witaminki wszystko co może tylko pogorszyć :mad:
Co robic jak poprawić jakość nasienie :realmad:

A od jutra znowu fala tego gorąca:/ O to male rosnie ladnie :) i całe szczęście że już taki nerwus nie jest bo jakby Cię ciagali po tym słońcu na badania to lipa.

Jak jechałam na wizytę i w radio usłyszałam, że ma teraz temperatura dochodzić do 39 stopni w cieniu to stwierdzam, że do porodu chce zamieszkać na Alasce :p

@anett96 ja z invicty polecam dr Pałaszewskiego i dr Ewe Niedbale... No lekarz z powolania. Konkretna wszystko tlumaczy odpowiada na kazde pytanie mega sympatyczna. U dr Kunickiego bylam na 1 wizycie w klinice i tez zrobil dobre wrazenie ale pozniej byly problemy my do niego sie zapisywac a nie chcialam tak skakac po lekarzach. U dr Palszewskiego nie ma az takich problemow z zapisami, natomiast do dr Ewy tez ciezko.
Wiecie po tym zastrzyku ovitrelle czuje sie calkiem dobrze az sie boje czy te jajka dalej ze mna sa...schizuje?
OcYwiscie bolw mostku jest dalej:(

reklama
w 32 tc 2.5 kg :D przewidywania do porodu 4.5 kg. ide teraz 17.08 nq wizyte to zobacze ile przytyl przez 3 tygodnie . też chcialam naturalnie rodzic.... ale pocieszam sie ze cięższy i wiekszy to łatwiej mi bedzie go dotknąć:D

Tobie jak Tobie, ale mąż będzie mniej się bał brać Go na ręce :p mój jak słyszy, że są dzieci, które się rodzą po 2KG i mniej to mówi, że On by się bał zgnieść, albo zrobić jakąś inną krzywdę.

Daj mi znać jak po wizycie, bo Twoje i @Barburka dziecięce wagi interesują mnie najbardziej heh

Do góry