reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zgrzeszylam i zrobilam dzis rano sikanca 6 dpt[emoji51] wiedzialam, ze jak kupie to dlugo w szafce nie poleza. Wyszedl pozytywny :), to byl tem cyfrowy z clearblue zeby sie kresek nie dopartywac. Minimum hcg przy tym tescie jest 25 wiec cos sie ruszylo. Oczywiscie po doswiadczeniach ostatniego transferu bardzo ciesze sie, ze doszlismy do tego momentu ale nie wpadam w euforie. Ostatnio to po pzoytywnym tesicie prawie toasty zesmy strzelali ale teraz wiemt troche wiecej wiec jest dobrze jak narazie oby tak zostalo, moze kuracja wujka Jarka dopomoze.

Super wieści z rana!Trzymam kciuki, będzie pięknie:)

Zgrzeszylam i zrobilam dzis rano sikanca 6 dpt[emoji51] wiedzialam, ze jak kupie to dlugo w szafce nie poleza. Wyszedl pozytywny :), to byl tem cyfrowy z clearblue zeby sie kresek nie dopartywac. Minimum hcg przy tym tescie jest 25 wiec cos sie ruszylo. Oczywiscie po doswiadczeniach ostatniego transferu bardzo ciesze sie, ze doszlismy do tego momentu ale nie wpadam w euforie. Ostatnio to po pzoytywnym tesicie prawie toasty zesmy strzelali ale teraz wiemt troche wiecej wiec jest dobrze jak narazie oby tak zostalo, moze kuracja wujka Jarka dopomoze.
Super ❤️

Super, to już coś [emoji8] trzymamy zatem [emoji110] za betę [emoji7]

reklama
@Mieciu85 łuchuuuuuii! [emoji4]
Gratki!!! Rozumiem uniarkowany optymizm, ale ja tam się.mogę cieszyć :)

Dizeki Suyykatko i wszystkie dziewczynki z osobna za tyle milosci [emoji173]️[emoji173]️. Najlepsze, ze wam powiedzialam o tescie zanim partnerowi, ale co jak spi do 9 to ma [emoji38]. Kroczek do przodu jest juz przynajmniej zaszlisny tak daleko jak ostatnio i mam nadzieje, ze silniejsza blastka w polaczeniu z magia wujka Jarka zadziala i cokolwiek wyeksmitowalo ostatnie kropki zostalo ujarzmione. Teraz sie musze zastanaowic kiedy na bete zeby tez po sto razy nie jezdzic bo daleko i tu dosyc wysoki koszt wiec sprobuje chociaz do czwarku sie wstrzymac a jak mi to czekanie wyjdzie to wam napewno napisze [emoji173]️[emoji6]

Do góry