reklama
sssurykatka
Fanka BB :)
Na lekach, czy bez?Dziewczyny czy TSH 0,572 przy normie od 0,555 to dobry wynik czy za niski?
Jest jakaś diagnoza - Hashimoto czy inne mendy?
Wartość jest graniczna i trzeba zrobić hirmony obwodowe - fT3 i fT4.
Na tarczycę nigdy nie brałam leków, moje TSH zawsze wynosiło około 1. Ale w zeszłym cyklu brałam leki immunosupresyjne i wydaje mi się że dlatego tak spadlo. Zrobię ft3 i ft4 i będę kontrolować TSH co tydzien.Na lekach, czy bez?
Jest jakaś diagnoza - Hashimoto czy inne mendy?
Wartość jest graniczna i trzeba zrobić hirmony obwodowe - fT3 i fT4.
czekamy dalej ajjj...Już nic mi się nie chce ;((@zylwia powodzeniaaaaa!!!!!! Niech idzie szybko i sprawnie! czekamy na sweet foteczki najpiekniejszej Księżniczki!
Dziewczyny właśnie siedze w samolocie obok ksiedza i przypomina mi to o moich wyrzutach sumienia związanymi z in vitro i PGD- to jeszcze bardziej. Jestem zdecydowana, ale jednak zostałam wychowana inaczej. Jednak nie przeszkadza mi to w podjęciu decyzji o chęci posiadania zdrowego dziecka..... Jak u Was z tym tematem?
Mieciu85
czekamy dalej ajjj...Już nic mi się nie chce ;((
Bedzie piknie dacie rade [emoji173]️
misis188
A ja myslalam ze Lenka jest juz na świecie. Leki na wywoływanie nic nie daja? Ile teraz wazy?czekamy dalej ajjj...Już nic mi się nie chce ;((
Biedroneczka83
Dziewczyny właśnie siedze w samolocie obok ksiedza i przypomina mi to o moich wyrzutach sumienia związanymi z in vitro i PGD- to jeszcze bardziej. Jestem zdecydowana, ale jednak zostałam wychowana inaczej. Jednak nie przeszkadza mi to w podjęciu decyzji o chęci posiadania zdrowego dziecka..... Jak u Was z tym tematem?
Myśle że bóg niezależnie czy tenbuddyjski, islamski czy ten chrześcijański czy inny chciałby żeby ludzie byli szczęśliwi a zakaz in vitro jak wiele innych rzeczy to wymysł kleru..... jeśli to co robisz jest zgodne z Twoim sumieniem - nie oglądaj się za siebie, ani na innych. Dąż do szczęścia.
Miłego dnia!!!
[emoji4][emoji4][emoji4]
reklama
DziękujęMyśle że bóg niezależnie czy tenbuddyjski, islamski czy ten chrześcijański czy inny chciałby żeby ludzie byli szczęśliwi a zakaz in vitro jak wiele innych rzeczy to wymysł kleru..... jeśli to co robisz jest zgodne z Twoim sumieniem - nie oglądaj się za siebie, ani na innych. Dąż do szczęścia.
Miłego dnia!!!
[emoji4][emoji4][emoji4]
Podziel się: