reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A już doczytałam, że miałaś blastkę.
A na co ten accofil jest?

No wasnie nikt mi tego nigdy do konca nie wytlumaczyl o co chodzi z tym accofilem, bo zaecenia od wujka Jarka mialam mailowo. To jest ogolnie podawane ludziom po przeszczepach przeciw odrzutowo. Wiec pewnie cos z tym zwiazane i chyba na nk w macicy to ma wplyw, moze bardoziej zorientowane dizewczyny wiedza wiecej.

No glownie mi chodzi o ta heparyne, czy mam naciskac gina na to! u mnie wypisal 21 dniowa kuracje cykl przed transferem: ranigast, equoral, ezatiopryna i encorton. I dlatego glowka pracuje i mysle, doczytuje, podsluchuje i glowie co zrobic aby sie udalo!

Ja bym chyba naciskala bo jak u mas wypisuja asekuracyjnie to chyba nie zaszkodzi.

Zgrzeszylam i zrobilam dzis rano sikanca 6 dpt[emoji51] wiedzialam, ze jak kupie to dlugo w szafce nie poleza. Wyszedl pozytywny :), to byl tem cyfrowy z clearblue zeby sie kresek nie dopartywac. Minimum hcg przy tym tescie jest 25 wiec cos sie ruszylo. Oczywiscie po doswiadczeniach ostatniego transferu bardzo ciesze sie, ze doszlismy do tego momentu ale nie wpadam w euforie. Ostatnio to po pzoytywnym tesicie prawie toasty zesmy strzelali ale teraz wiemt troche wiecej wiec jest dobrze jak narazie oby tak zostalo, moze kuracja wujka Jarka dopomoze.
Wow,superaszczo :) Trzymam kciuki za dalszy pozytywny ciąg :*

Zgrzeszylam i zrobilam dzis rano sikanca 6 dpt[emoji51] wiedzialam, ze jak kupie to dlugo w szafce nie poleza. Wyszedl pozytywny :), to byl tem cyfrowy z clearblue zeby sie kresek nie dopartywac. Minimum hcg przy tym tescie jest 25 wiec cos sie ruszylo. Oczywiscie po doswiadczeniach ostatniego transferu bardzo ciesze sie, ze doszlismy do tego momentu ale nie wpadam w euforie. Ostatnio to po pzoytywnym tesicie prawie toasty zesmy strzelali ale teraz wiemt troche wiecej wiec jest dobrze jak narazie oby tak zostalo, moze kuracja wujka Jarka dopomoze.
Łałałiła trzymam kciuki za bete kochana. I sle ciazowe zarazki :)

Mądrze, najlepsza opcja a nie poszukiwanie się cienia cienia. Ja to nawet rozbieralam testy na czynniki proste iPod światło czy coś jest hahaha
Hehe nie ty jedna kochana tak robilas :)
Na szczescie u nas tez w koncu pojawily sie te testy hehe ciekawe tylko czy oplaxa sie je kupowac czy nie kosztuja tyle ile beta znajac Polskie realia ;)

reklama
Do góry