reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Zgrzeszylam i zrobilam dzis rano sikanca 6 dpt[emoji51] wiedzialam, ze jak kupie to dlugo w szafce nie poleza. Wyszedl pozytywny :), to byl tem cyfrowy z clearblue zeby sie kresek nie dopartywac. Minimum hcg przy tym tescie jest 25 wiec cos sie ruszylo. Oczywiscie po doswiadczeniach ostatniego transferu bardzo ciesze sie, ze doszlismy do tego momentu ale nie wpadam w euforie. Ostatnio to po pzoytywnym tesicie prawie toasty zesmy strzelali ale teraz wiemt troche wiecej wiec jest dobrze jak narazie oby tak zostalo, moze kuracja wujka Jarka dopomoze.
Ooo jak fajnie. [emoji7] Wrzuc ten test plisss. Jestem mega ciekawa jak on wygląda. [emoji16]
To jednak będzie poniedziałkowa betka. Hehe. Mówię Ci poniedziałki są szczęśliwe. [emoji41]

reklama
Zgrzeszylam i zrobilam dzis rano sikanca 6 dpt[emoji51] wiedzialam, ze jak kupie to dlugo w szafce nie poleza. Wyszedl pozytywny :), to byl tem cyfrowy z clearblue zeby sie kresek nie dopartywac. Minimum hcg przy tym tescie jest 25 wiec cos sie ruszylo. Oczywiscie po doswiadczeniach ostatniego transferu bardzo ciesze sie, ze doszlismy do tego momentu ale nie wpadam w euforie. Ostatnio to po pzoytywnym tesicie prawie toasty zesmy strzelali ale teraz wiemt troche wiecej wiec jest dobrze jak narazie oby tak zostalo, moze kuracja wujka Jarka dopomoze.
No to kochana teraz mocne ✊✊✊✊ za piękną betę, przyrost i nudnych 9 m- ce

Ooo jak fajnie. [emoji7] Wrzuc ten test plisss. Jestem mega ciekawa jak on wygląda. [emoji16]
To jednak będzie poniedziałkowa betka. Hehe. Mówię Ci poniedziałki są szczęśliwe. [emoji41]

Tak to wyglada Justin, to sa te, ktore mowia ile tygodni
IMG_0434.JPG

Załączniki

• IMG_0434.JPG
    IMG_0434.JPG
    275 KB · Wyświetleń: 412

Wlasnie jeszcze nie wirm czy jutro pojade bo wiem, ze jest ponad 25 ale peenie niewiele ponad. Ostatnio byla kolo 50 pozniej podrosla jakies 40% i pozniej byla doopa wiec nie wiem czy nie poczekam do srody czwartku zeby wiedziec jak przyrasta bo jak jutro zrobie to i tak pozniej bede jedzila pewnie z 3/4 razy zeby wiesziec czy przrast, a u mnie to godzinna wycieczka autem do polskiego labu w londynie i £80 za badanie bo nighdzie w okolicy bety nie zrobie, w uk nie ma takich lulsusow jak u nas ;)

A ostatnio też tak szybko Ci testy wychodziły?
Porownywalnie Justin, bo ostatnio robilam 8dpt 2 trzydniowych zarodkow. Co prawda ostatnio byl to test first response, ktory wykrywa bete od bodajze 6.5hcg wiec troche inna granica ale ten cufrowy mi wyszedl 9dpt ale przeciez nie wiem ile wtedy zarodkow sie implantowalo. Szczerze mowiac myslalam, ze dzis nie wyjdzie nic przy tym tesice ale to byla ekspandowana blastka wiec w gotowosci do implantacji, rece to mi sie chyba nigdy tak nie trzesly ;) ciekawe co bedzie dalej.

reklama
Do góry