reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Test negatyw bety wciaz nie ma i pewnie juz w poniedzialek dopoero bedzie. Ty czujesz sie ok psychicznie?
Aa to nie tracimy nadziei. Test to test! Wiem co myslisz bo sama jak widze jedna kreske to nie robie sobie wielkich nadziei na bete, ale nie takie sikance oszukance tu wychodzily!
Czuje sie w miare ok. Nie mam tylko komfortu psychicznego w postaci planu na kolejne podejscie... bo z ta glupia endomenda sie nie da walczyc. I boje sie kolejnych porazek przy stymulacji bo to moja ostatnia z refundacja. Ale w srode lecę na wakacje to moze mozg odpocznie.

reklama
Aa to nie tracimy nadziei. Test to test! Wiem co myslisz bo sama jak widze jedna kreske to nie robie sobie wielkich nadziei na bete, ale nie takie sikance oszukance tu wychodzily!
Czuje sie w miare ok. Nie mam tylko komfortu psychicznego w postaci planu na kolejne podejscie... bo z ta glupia endomenda sie nie da walczyc. I boje sie kolejnych porazek przy stymulacji bo to moja ostatnia z refundacja. Ale w srode lecę na wakacje to moze mozg odpocznie.
zatem mamy podobnie,ja lece w piatek.gdzie tym razem? :)

Wow. Jak pol roku to padne... 2 miesiace jakos zniese. Chociaz nie wiem co lepsze. Dac organizmowi odpoczac czy isc za ciosem...
Mam pustke w glowie.

@Kurcia Slonce, nie wiem co Ci doradzic. Ja za kazdym razem robie dlugie odsteoy ale tego potrzebuje bo inaczej swira bym dostala. Ale kazdy inaczej funkcjonuje, przez to ze tak odkladam i robie dlugie przerwy to juz trzeci rok mija od procedury a ja dopiero mialam 3 transfery i caly czas lece na mrozonkach z pierwszej procedury!

zatem mamy podobnie,ja lece w piatek.gdzie tym razem? :)
Na Ibize. Nie moj wybor, bo ja raczej z tych nieplażujących ale wazne zeby troche dupke wygrzac.
@Kurcia Slonce, nie wiem co Ci doradzic. Ja za kazdym razem robie dlugie odsteoy ale tego potrzebuje bo inaczej swira bym dostala. Ale kazdy inaczej funkcjonuje, przez to ze tak odkladam i robie dlugie przerwy to juz trzeci rok mija od procedury a ja dopiero mialam 3 transfery i caly czas lece na mrozonkach z pierwszej procedury!
Ja niestety wiem jedno- na dlugie przerwy sobie pozwolic nie moge bo z kazdym miesiacem i z kazdym okresem endomenda sie rozsiewa i pogarsza. Tykajaca bomba.

Oj cudownie[emoji173] kocham Grecję[emoji173] kochana jak bedziesz w supermarkecie to przy kasach albo gdzies na sklepie popatrz sobie za,sztyftami na komary. Na Rodos nie bylam jeszcze ale kupowalismy to na Zakynthosie z polecenia przewodniczki z ZMT. Kosztowalo to chyba 2 euro a rewelka. Posmarowalo sie miejsce ukaszenia i nic nie swedzialo. I teraz strasznie zalujemy ze więcej tego nie kupilismy. To bylo grubosci szminki i gdzieś 10cm dlugosci mialo

a to w Grecji komary na nas czekaja??? Aneta, kiedy lecicie bo zapomnialam? My juz we wtorek, i cieszymy sie jak dzieci. Kryzys po tattoo zazegnany, trzeba dalej zyc, kochac i walczyc o nasze drugie szczescie :)

Na Ibize. Nie moj wybor, bo ja raczej z tych nieplażujących ale wazne zeby troche dupke wygrzac.Ja niestety wiem jedno- na dlugie przerwy sobie pozwolic nie moge bo z kazdym miesiacem i z kazdym okresem endomenda sie rozsiewa i pogarsza. Tykajaca bomba.

Wiem ze czas ucieka, mnie za to wiek goni :; Zawsze cos! Jak tak jest to dlugo nie czekaj i dzialaj, ja po wakacjach jak tylko najszybciej robie immunosupresje i podejscie!

a to w Grecji komary na nas czekaja??? Aneta, kiedy lecicie bo zapomnialam? My juz we wtorek, i cieszymy sie jak dzieci. Kryzys po tattoo zazegnany, trzeba dalej zyc, kochac i walczyc o nasze drugie szczescie :)
Tak. Ja bylam na 3 greckich wyspach i wszedzie gryzly i bez tych srodkow do gniazdka ani rusz a ten sztyft byl zbawienny

@kalno Ty cos pisałaś o sposobie na podwyższenie amh??? Napiszesz plis jeszcze raz? Obawiam się że moje wynosi już zero. Jest szansa to zmienic?[/QUOT
Tak pisałam. No kochana trzeba sobie odmłodzić jajniki ... mezoterapia niby ma to zrobić . Ale nic nie obiecują bo to ndoac nowy temat w Pl. Ja zrobiłam i czekam za efektami .. jeszcze jest za wczesnie ale za przeszło miesiąc powtórzę badania i zobaczę

reklama
Do góry