reklama
Biedroneczka83
Fanka BB :)
Szczescie1986
Mam do was pytanko ... mąż oddaje nasienie do badania we wtorek i racji takiej,ze ładna pogoda jedziemy dziś na baseny odkryte .... czy przy temperaturze 30 stopni to jest dobry pomysł ?
dżoasia
Jak bedzie plywal w chlodnej wodzie schladzajac jajka to jedzcie smialo. Niech sie nie wygrzewa na sloncu, tylko niech szyka cieniaMam do was pytanko ... mąż oddaje nasienie do badania we wtorek i racji takiej,ze ładna pogoda jedziemy dziś na baseny odkryte .... czy przy temperaturze 30 stopni to jest dobry pomysł ?
Szczescie1986
No tez tak myślałam żeby jaja moczył ciagle w wodzie czy chce czy nie ... nawet parasol mu kupiłam ,ale co to mu daJak bedzie plywal w chlodnej wodzie schladzajac jajka to jedzcie smialo. Niech sie nie wygrzewa na sloncu, tylko niech szyka cienia
dżoasia
Bez przesady pod parasolem bedzie ok. Teraz wszedzie upal to nic nie poradzisz.No tez tak myślałam żeby jaja moczył ciagle w wodzie czy chce czy nie ... nawet parasol mu kupiłam ,ale co to mu da
dżoasia
Nie wiem czy kliknac "lubie to" "nie lubie" czy "zabawne"
Justin87
Szkoda, że nie ma opcji "tragiczna prawda".Nie wiem czy kliknac "lubie to" "nie lubie" czy "zabawne"
Agniecha1508
Brakuje opcji " śmiać się czy płakać "Nie wiem czy kliknac "lubie to" "nie lubie" czy "zabawne"
reklama
Mieciu85
Zgrzeszylam i zrobilam dzis rano sikanca 6 dpt[emoji51] wiedzialam, ze jak kupie to dlugo w szafce nie poleza. Wyszedl pozytywny , to byl tem cyfrowy z clearblue zeby sie kresek nie dopartywac. Minimum hcg przy tym tescie jest 25 wiec cos sie ruszylo. Oczywiscie po doswiadczeniach ostatniego transferu bardzo ciesze sie, ze doszlismy do tego momentu ale nie wpadam w euforie. Ostatnio to po pzoytywnym tesicie prawie toasty zesmy strzelali ale teraz wiemt troche wiecej wiec jest dobrze jak narazie oby tak zostalo, moze kuracja wujka Jarka dopomoze.
Podziel się: