reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Na amh to nie trzeba jakos dluzej czekac? Kilka dni??
Co do nauki - tez bym chetnie sie czegos pouczyla, na studia moglabym isc jakby nie trzeba bylo pracy do obrony pisac ;P mialam ambitny plan zapisac sie na jakis chociaz polroczny kurs hiszpanskiego bo strasznie mi sie ten jezyk podoba, ale poki roboty nie zmienie to moge sobie pomarzyc... eee, nie bede wiecej truc
hiszpański -super pomysł :)

reklama
Aneeteee cały czas wierzę że Lewy cos wymyśli tym bardziej że przecież ciąża była. Walka z niepłodnością odbiera człowiekowi ot taką zwyczajną radość z życia codziennego. Też chodziłam na angielski i wiecie czemu przestałam? Bo w grupie pojawiła się kobieta w ciąży i z tym sobie nie poradziłam. Teraz brzuch rośnie a ja mam żal że z tylu rzeczy rezygnowałam. Tak więc kochana łap co możesz rozwijaj się padaj ze zmęczebia poprostu żyj. Czekać i tak będziesz i mam ogrooomną nadzieję że się doczekasz.
Dziekuje kochana wiem ze caly czas mi kibicujesz. [emoji8] wlasnie mam poczucie ze duzo czasu stracilam bo byl czas ze zamknelam sie w 4 scianach.. i juz tak nie chce. Cala wyspa w grecji moja niedlugo bedzie[emoji16]
Pytanie do laseczek ktore byly na Rodos czy tam jest laznia turecka? Warto wskoczyc?

Dziekuje kochana wiem ze caly czas mi kibicujesz. [emoji8] wlasnie mam poczucie ze duzo czasu stracilam bo byl czas ze zamknelam sie w 4 scianach.. i juz tak nie chce. Cala wyspa w grecji moja niedlugo bedzie[emoji16]
Pytanie do laseczek ktore byly na Rodos czy tam jest laznia turecka? Warto wskoczyc?
Oj cudownie❤ kocham Grecję❤ kochana jak bedziesz w supermarkecie to przy kasach albo gdzies na sklepie popatrz sobie za,sztyftami na komary. Na Rodos nie bylam jeszcze ale kupowalismy to na Zakynthosie z polecenia przewodniczki z ZMT. Kosztowalo to chyba 2 euro a rewelka. Posmarowalo sie miejsce ukaszenia i nic nie swedzialo. I teraz strasznie zalujemy ze więcej tego nie kupilismy. To bylo grubosci szminki i gdzieś 10cm dlugosci mialo

Oj cudownie[emoji173] kocham Grecję[emoji173] kochana jak bedziesz w supermarkecie to przy kasach albo gdzies na sklepie popatrz sobie za,sztyftami na komary. Na Rodos nie bylam jeszcze ale kupowalismy to na Zakynthosie z polecenia przewodniczki z ZMT. Kosztowalo to chyba 2 euro a rewelka. Posmarowalo sie miejsce ukaszenia i nic nie swedzialo. I teraz strasznie zalujemy ze więcej tego nie kupilismy. To bylo grubosci szminki i gdzieś 10cm dlugosci mialo
Ooo dzieki za info kupie[emoji4] ja tez kochan Grecje i to jedzonko. Mam zamiar tam jesc jak prosiaczek[emoji4]

Super!!! Świetny pomysł, też mam plan zorganizować takie party ale ja to bliżej zimy[emoji3]

Polecam obydwa, wspaniala pamiatka. Teraz jak nie moge zajsc to czesto wracam do tych zdjec, poza tym mam jej w ramce w sypialnii!
Co do baby shower tez mialam, bardzo fajna impreza, pomocna dla rodzicow. Mieszkalam wtedy w Stanach a baby shower to tam norma :)

reklama
Do góry