reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja troszkę planie i tak, bo u mnie był trudny transfer pod narkoza. Poprzednio miałam luteinę dopochwowa, a teraz dali mi Prolutex, więc zamiast pełnych mazi majtek mam pokluty brzuch

Ja tez ostatnio mialam lutinusa i crinone jest chyba troche bardziej przyjazne w aplikacji i nie ma tej mazi, jedynie jest stresujace jak wyplywa w roznych kolorach. Ale juz przewertowalam internet i niektorym to podobno nawet to czarne wyplywa wiec probuje nie panikowac za bardzo. Przynajmniej wiesz dlaczego plamisz jesli cos tam moze naruszyli przy trnasferze. Co do poklutego brzucha to chyba tak jak dziewczyny pisaly ostatnio, to juz taki symbol in vitro ;)

reklama
Boze dziewczyny nie analizujcue tak wszystkiego bo od tego czlowiek wariuje. Ja raz nie mialam kompletnie zadnych odbawow, zero bolu brzucha jak przed okresem, zero czegokolwiek. Beta pozytywna, potem okazalo sie ze biochemiczna. Jak zaszlam w ciaze z Hubciem to czulam sie zupelnie okresowo ale jakos dzieki puzzlom nie zeswirowakan
To fakt najlepiej sie czyms zajac, bo te symptomy to i tak nic nie warte. wczoraj podzlismy na pizze i na spacer wieczorny, a dzis gril urodzinowy wiec jakos probuje funkcjonowac ;)

Dziewczyny, a czy ta spasmoline mozna brac spokojnie czy tylko do ktoregos dnia po tranasferze jest bezpieczna? Bo zastanawiam sie czy tak profilaktycznie jeszcze nie wziac.

reklama
Dziewczyny, a czy ta spasmoline mozna brac spokojnie czy tylko do ktoregos dnia po tranasferze jest bezpieczna? Bo zastanawiam sie czy tak profilaktycznie jeszcze nie wziac.
Mysle ze do bety mozesz spokojnie brac. Ale.jesli cie nic nie boli to sobie zostaw na czarna godzine, bo tam u siebie pewnie nic nie dostaniesz w razie W :)

Do góry