reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Huhu Kochana, nie rozpędzaj się, bo będę później marudzić o zlecenie stałe. [emoji23]
Potem moze byc trudno bo jak chodze do roboty to tyle mamy domowych obiadkow co rosol w niedziele, jak maz zrobi haha :) a tak poza tym to ewentualnie jak mam wolne w tygodniu i nie musze akurat zapitalac do kliniki. Teraz na urlopie podzarlam roznosci ktorych daaaawno nie robilam (ale to, ze doopa urosla to od hormonow, nie od podbijanych smietana sosow i zup czy pieczonej karkoweczki, schabowych, fasolki po bretonsku i innych tradycyjnych nielajtowych pysznosci:laugh2:)

Potem moze byc trudno bo jak chodze do roboty to tyle mamy domowych obiadkow co rosol w niedziele, jak maz zrobi haha :) a tak poza tym to ewentualnie jak mam wolne w tygodniu i nie musze akurat zapitalac do kliniki. Teraz na urlopie podzarlam roznosci ktorych daaaawno nie robilam (ale to, ze doopa urosla to od hormonow, nie od podbijanych smietana sosow i zup czy pieczonej karkoweczki, schabowych, fasolki po bretonsku i innych tradycyjnych nielajtowych pysznosci:laugh2:)
Nie, nie to nie od domowej kuchni - to wina hormonów ... ustalone i tego trza się czymać :tak:

Zrób betę w poniedziałek. W przypadku moim i Gosi szczęśliwe było zrobienie bety 7 dpt i ten dzień wypadał w poniedziałek u jednej i u drugiej. ;)
Tak tak polecam 7 dc w 6 przy blastce beta zaczyna sie dopiero wytwarzac i jak bedzie niska to bedziesz sie denerwowac i po co :)
A poniedzialki sa szczesliwe tu na forum ostatnio [emoji3] [emoji3]

reklama
Dzieki Dzoasia, ja juz sama nie wiem juz sie dopatruje mikroskurczy ;) ale jakiejs tragedii fakt nie ma. Kochana ja to sie w pol apteki zaopatrzylam, zeby nie braklo az sie dziwie, ze mnie z tym wszystkim na lotnisku przepuscili ;) dalam na sama gore pudelka z zelem dopochowym wiec jak security to zobaczyl to juz wiecej nie drazyl tematu[emoji23][emoji23]
hehe przestraszyl sie ze moze zobaczyc cos gorszego [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry