reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Huhu Kochana, nie rozpędzaj się, bo będę później marudzić o zlecenie stałe. [emoji23]
Potem moze byc trudno bo jak chodze do roboty to tyle mamy domowych obiadkow co rosol w niedziele, jak maz zrobi haha :) a tak poza tym to ewentualnie jak mam wolne w tygodniu i nie musze akurat zapitalac do kliniki. Teraz na urlopie podzarlam roznosci ktorych daaaawno nie robilam (ale to, ze doopa urosla to od hormonow, nie od podbijanych smietana sosow i zup czy pieczonej karkoweczki, schabowych, fasolki po bretonsku i innych tradycyjnych nielajtowych pysznosci:laugh2:)

Potem moze byc trudno bo jak chodze do roboty to tyle mamy domowych obiadkow co rosol w niedziele, jak maz zrobi haha :) a tak poza tym to ewentualnie jak mam wolne w tygodniu i nie musze akurat zapitalac do kliniki. Teraz na urlopie podzarlam roznosci ktorych daaaawno nie robilam (ale to, ze doopa urosla to od hormonow, nie od podbijanych smietana sosow i zup czy pieczonej karkoweczki, schabowych, fasolki po bretonsku i innych tradycyjnych nielajtowych pysznosci:laugh2:)
Nie, nie to nie od domowej kuchni - to wina hormonów ... ustalone i tego trza się czymać :tak:

Zrób betę w poniedziałek. W przypadku moim i Gosi szczęśliwe było zrobienie bety 7 dpt i ten dzień wypadał w poniedziałek u jednej i u drugiej. ;)
Tak tak polecam 7 dc w 6 przy blastce beta zaczyna sie dopiero wytwarzac i jak bedzie niska to bedziesz sie denerwowac i po co :)
A poniedzialki sa szczesliwe tu na forum ostatnio [emoji3] [emoji3]

reklama
Dzieki Dzoasia, ja juz sama nie wiem juz sie dopatruje mikroskurczy ;) ale jakiejs tragedii fakt nie ma. Kochana ja to sie w pol apteki zaopatrzylam, zeby nie braklo az sie dziwie, ze mnie z tym wszystkim na lotnisku przepuscili ;) dalam na sama gore pudelka z zelem dopochowym wiec jak security to zobaczyl to juz wiecej nie drazyl tematu[emoji23][emoji23]
hehe przestraszyl sie ze moze zobaczyc cos gorszego [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry