Justin87
Fanka BB :)
Huhu Kochana, nie rozpędzaj się, bo będę później marudzić o zlecenie stałe. [emoji23]Dawaj adres juz puczam golebia bo zostalo duzo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Huhu Kochana, nie rozpędzaj się, bo będę później marudzić o zlecenie stałe. [emoji23]Dawaj adres juz puczam golebia bo zostalo duzo
Potem moze byc trudno bo jak chodze do roboty to tyle mamy domowych obiadkow co rosol w niedziele, jak maz zrobi haha a tak poza tym to ewentualnie jak mam wolne w tygodniu i nie musze akurat zapitalac do kliniki. Teraz na urlopie podzarlam roznosci ktorych daaaawno nie robilam (ale to, ze doopa urosla to od hormonow, nie od podbijanych smietana sosow i zup czy pieczonej karkoweczki, schabowych, fasolki po bretonsku i innych tradycyjnych nielajtowych pysznosci)Huhu Kochana, nie rozpędzaj się, bo będę później marudzić o zlecenie stałe. [emoji23]
:*Ja tak tylko informacyjnie ze dla najświętszego spokoju powtorzylam bete dzis - 11 dpt. Dalej <1.2 Wiec koniec z lekami i czekam na powódź.
Znając mojego odpowie - ubierz się bo coś przed transferem złapieszEj to sie rozbierz, rozloz nogi i zapytaj czy ma ochote na ciastko, jak odpowie ze tak to powiedz ze ty tez haha juz nie bedzie wykretu
Nie, nie to nie od domowej kuchni - to wina hormonów ... ustalone i tego trza się czymaćPotem moze byc trudno bo jak chodze do roboty to tyle mamy domowych obiadkow co rosol w niedziele, jak maz zrobi haha a tak poza tym to ewentualnie jak mam wolne w tygodniu i nie musze akurat zapitalac do kliniki. Teraz na urlopie podzarlam roznosci ktorych daaaawno nie robilam (ale to, ze doopa urosla to od hormonow, nie od podbijanych smietana sosow i zup czy pieczonej karkoweczki, schabowych, fasolki po bretonsku i innych tradycyjnych nielajtowych pysznosci)
ehhhhhhJa tak tylko informacyjnie ze dla najświętszego spokoju powtorzylam bete dzis - 11 dpt. Dalej <1.2 Wiec koniec z lekami i czekam na powódź.
Tak tak polecam 7 dc w 6 przy blastce beta zaczyna sie dopiero wytwarzac i jak bedzie niska to bedziesz sie denerwowac i po coZrób betę w poniedziałek. W przypadku moim i Gosi szczęśliwe było zrobienie bety 7 dpt i ten dzień wypadał w poniedziałek u jednej i u drugiej.
Mniam mniam domowa pizzaKurde ale sie nazarlam pyszniutka ogorkowa i domowa pizza mmmmmniam
Dolaczajac do wedliniarskiego grona - kielbasa krakowska (wcale nie podsuszana) pozdrawia
hehe przestraszyl sie ze moze zobaczyc cos gorszego [emoji23][emoji23][emoji23]Dzieki Dzoasia, ja juz sama nie wiem juz sie dopatruje mikroskurczy ale jakiejs tragedii fakt nie ma. Kochana ja to sie w pol apteki zaopatrzylam, zeby nie braklo az sie dziwie, ze mnie z tym wszystkim na lotnisku przepuscili dalam na sama gore pudelka z zelem dopochowym wiec jak security to zobaczyl to juz wiecej nie drazyl tematu[emoji23][emoji23]