reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mysle ze do bety mozesz spokojnie brac. Ale.jesli cie nic nie boli to sobie zostaw na czarna godzine, bo tam u siebie pewnie nic nie dostaniesz w razie W :)

Dzieki Dzoasia, ja juz sama nie wiem juz sie dopatruje mikroskurczy ;) ale jakiejs tragedii fakt nie ma. Kochana ja to sie w pol apteki zaopatrzylam, zeby nie braklo az sie dziwie, ze mnie z tym wszystkim na lotnisku przepuscili ;) dalam na sama gore pudelka z zelem dopochowym wiec jak security to zobaczyl to juz wiecej nie drazyl tematu[emoji23][emoji23]

Haha kusisz:p a tu trza sie w koncu pooszczedzac bo ta stymulacja nie byla taka laskawa dla mojego sadla jak pierwsza.
Od godzin daje mojemu M sygnały dymne , ze lody bym zjadla albo ciacho z kremem - quwa udaję , ze nie słyszy i nie widzi :growl: arbuza pokrojił :szok: Asik , raz nie zawsze - tylko dziś zjesz i koniec :D

@Pralinqa łolej to kobito - mieszkam na poddaszu mam koty - jedyna przestrzeń bez skosów to taras ihahihahai. Też znajomi mówią , ze mają wrażenie u Nas jakby im sufit leciał na głowę przez skosy. Wiesz co mam to w doopie - ja im chałup nie krytykuję. Co do zwierząt , kiedyś koleżanka z tekstem " fujjj koty na kanapie" - odpowiedziałam jej grzecznie " one są u siebie w domu" nadmieniam , ze wszystko ze skóry lub dermy lub skaju by lepiej czyścić. Zawsze to własne choć ciasne. Spotkać się ze znajomymi można w kawiarni lub w przypadku invitrowych rodzin w barze mlecznym na kompocie bo tani [emoji14] Ważne , że można na znajomych liczyć , a w jakim pomieszczeniu bez znaczenia :tak:
Poddasza sa zajebiste maja swoj niepowtarzalny klimat ;)

reklama
Od godzin daje mojemu M sygnały dymne , ze lody bym zjadla albo ciacho z kremem - quwa udaję , ze nie słyszy i nie widzi :growl: arbuza pokrojił :szok: Asik , raz nie zawsze - tylko dziś zjesz i koniec :D
Ej to sie rozbierz, rozloz nogi i zapytaj czy ma ochote na ciastko, jak odpowie ze tak to powiedz ze ty tez haha juz nie bedzie wykretu:laugh2:

Do góry