reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A pewnie ze pyrki zdrowe ;)

Dziekuje ze pytasz. Dzis lepiej. Jest smutek ale trza sie z niego wygrzebac.
Zajme sie poszukiwaniem stroju kapielowego, ktory: A. Ukryje siniaki na brzuchu, B. Bedzie mozna w niego wetknac podpaske wielkosci ladowiska dla helikopterow...
Takze na razie mam do wyboru burke albo pianke do nurkowania.

Kochana, burka i pianka do nurkowania rozwaliła system :D

reklama
A my mamy kawalerkę i gości, którzy nas kochaja to kawalerka nie straszna. Ale to prawda wyzwanie logistyczne jest niezłe. ;))) ale celowo nie zmienimy mieszkania, zeby nie zapeszyć. ;) Corka znajomych się śmieje ze u cioci praktycznie - w jednym pokoju śpi i gotuje i nie musi do zmywarki chodzić daleko. ;)))
Sugerujesz, że ludzie nas nie lubią?

A pewnie ze pyrki zdrowe ;)

Dziekuje ze pytasz. Dzis lepiej. Jest smutek ale trza sie z niego wygrzebac.
Zajme sie poszukiwaniem stroju kapielowego, ktory: A. Ukryje siniaki na brzuchu, B. Bedzie mozna w niego wetknac podpaske wielkosci ladowiska dla helikopterow...
Takze na razie mam do wyboru burke albo pianke do nurkowania.

Jest smutek wiem ale on jest po to żeby potem było lepiej
Kontri.pl spróbuj

@dżoasia ja raczej miałam na myśli to żeby nikomu nie robić przykrości i żeby ktos nie poczuł sie urażony(?) czy miał poczucie niesprawiedliwosci. Ja bardzo doceniam in vitro i możliwości jakie daje niemniej wiem ze ja również mogłabym być dalej na początku mojej drogi w tej walce. Szczerze przyznam ze widząc takie zdjęcie czyjegoś dziecka mógłby mi zrobić sie przykro. Mowię szczerze - tak mysle ale tego nie wiem ale tez jakby takie uczucie u kogoś sie pojawiło to jak najbardziej je zrozumiem.
Barburka ale przecież to są NASZE dzieci te forumowe wywalczone wyrwane to jak ma nam być przykro.

Cześć Dziewczyny, miłej soboty, nie wiem jak u Was ale u mnie żar z nieba od samego rana, ufff. Odpoczywajcie, nabierajcie sił i walczcie, bo warto. :)
Dzisiaj mamy bardzo miły dzień, bo nasza koleżanka @zylwia będzie miała wywoływany poród i może na świecie zawita dzisiaj Lenka. ❤️
Ponadto termin porodu ma na dzisiaj @Weronika63, więc może kolejny forumowy dzidziuś pojawi się dzisiaj na świecie a przynajmniej niedługo. ❤️
@redferrari ogląda dzisiaj swojego bejbika i może się później pochwali jakimiś zdjęciami? Samych pięknych i wzruszających widoków życzę. ❤️
Powodzenia Dziewczyny. :*
Dziewczyny kciuki za dzisiejszy dzień i za pozostałe betujące✊✊✊✊✊

@dżoasia ulżyj sobie bo w takich chwilach słowa pocieszenia nic nie dają. Pamiętaj jednak że na tą górę po szczęście wspina się nas dużo i jak któraś spada każda próbuję jej pomóc. Ale szczyt jest blisko i niedługo wszystkie pomachamy flagą z dwiema kreskami❤️❤️❤️❤️❤️

To ja przy was jestem leniwa. Obiadki w tygodniu u mamusi bo stwierdziła, że jsk ona pracowała to jej gotowano a skoro jest na emeryturze teraz może mi gotować. Zakupy robi przeważnie mąż rano bo potem nie lubi wyścigu koszykarzy kto pierwszy do kasy z pełnym koszem a sprzątam kiedy mi się zachce albo kiedy mnie już wkurza bałagan:D:D

@Barburka mała prześliczna❤️❤️❤️❤️

Matko dziewczyny mam 9 zarodków, w tym 5 bardzo ładnych i jeden leniwy ale też nie wygląda źle. Zaproponowali hodowlę do 5 dnia. Dziś drugi dzień hodowli. Kurcze ale emocje.

Ale piękne wiadomości ;)))
Gratuluję motylki tyle kokonków!!!!
Dla zobrazowania tej zajebistej sytuacji pozwoliłam sobie na grafikę ;))))

(Wstawiam motylki nie wiem czemu forum ucina)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry