reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Marghi, dla twojego dobra i powodzenia leczenia trzeba trzeba tego dziada wytepic. Za duzo to wszystko kosztuje zeby ryzykowac, a noz a widelec sie uda. Po co sobie dokladac nerwow:)
Kurde tylko że chodzi o to że jest właśnie po leczeniu immuno i chciałam podejść do transferu w następnym cyklu a tu takie dziadostwo wyszło [emoji20]

reklama
Dzięki wielkie, jutro skonsultuje to z lekarzem. Ale nie nastawiłas mnie pozytywnie [emoji5]
Przykro mi, ale sama przerabiałam temat. Lekarz nie zalecił mi diety, dlatego mialam nawroty. Dopiero jak zaczęłam drążyć i szukać znalazłam info o diecie, probiotykach itp. Po wprowadzeniu diety udało się skutecznie wyleczyć i mam spokój. Ta dieta nie jest taka straszna, pokrywa się z przeciwzapalną w wielu kwestiach, jest bardzo odżywcza i oczyszczająca bo eliminuje sie cały syf z jedzenia i na 100% korzystnie wpływa na płodność, jakość komórek jajowych i zagnieżdżenie. Sama rozważam czy na czas leczenia teraz nie wrócić na nią.

Przykro mi, ale sama przerabiałam temat. Lekarz nie zalecił mi diety, dlatego mialam nawroty. Dopiero jak zaczęłam drążyć i szukać znalazłam info o diecie, probiotykach itp. Po wprowadzeniu diety udało się skutecznie wyleczyć i mam spokój. Ta dieta nie jest taka straszna, pokrywa się z przeciwzapalną w wielu kwestiach, jest bardzo odżywcza i oczyszczająca bo eliminuje sie cały syf z jedzenia i na 100% korzystnie wpływa na płodność, jakość komórek jajowych i zagnieżdżenie. Sama rozważam czy na czas leczenia teraz nie wrócić na nią.
Mozesz ja tu wrzucic , albo jakiegos linka? Mnie tez muchomor czasami lubi

Mozesz ja tu wrzucic , albo jakiegos linka? Mnie tez muchomor czasami lubi
Nie mam gotowca. Są generalne zasady wg których na bieżąco układałam sobie jadłospis na max 1 dzień do przodu. Taki miałam talent do diet, że samo mi sie układało. Musicie same doczytać, w necie na pewno znajdziecie coś. Tylki to musi być restrykcyjnie przestrzegane. Zero wyłamań. Jeden raz zlamana dieta to blyskawicznie dożywiona candida i bajlando od początku.

reklama
Do góry