gosia321
Fanka BB :)
Dokladnie nawet po sterydach widzialam widzialam@Agonia777 Ty nas Tu Kochana nie oszukuj... jesteś zgrabną, chudą i piękną kobietą [emoji173] [emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie nawet po sterydach widzialam widzialam@Agonia777 Ty nas Tu Kochana nie oszukuj... jesteś zgrabną, chudą i piękną kobietą [emoji173] [emoji173]
To ta grupka?Jesli jeszcze ktoras zwas chce dolaczyc do naszej grupy na fb ktora nazywa sie Siłaczki to do wieczora jest odblokowana mozna wysylac prosby o dolaczenie
Zapraszamy [emoji847][emoji847][emoji16][emoji16]
No wlasnie nie zawstydzajcie co prawda my z redferrari w ciazy ale to nie niweluje zaklopotania [emoji12]chudzinko trzeba sobie było dwie torby tych pączusiów wziąć... matko już nie wrzucajcie tych zdjęć bo mi przykro się zrobiło że ja jak prosiaczek utuczona jestem eh...
Moja tyzOoo buraczki, to moja miłość. [emoji7]
TakTo ta grupka?Zobacz załącznik 884673
Oj ale komplementujecie. Milo sie na sercu robi.Ja tez zamierzam zrobic sesje brzuszkowa to wspaniala pogoda. Aty masz cudna pore roku mozesz zrobic zdjecia w plenerze. U mnie w zaleznosci od wielkosci brzucha alno pozna jesien jesli chcialabym plener alno zima i studio
Ja. Co potrzebujesz wiedzieć?Dziewczyny leczyła któraś candida albicans ?
TakTo ta grupka?Zobacz załącznik 884673
Oj ale komplementujecie. Milo sie na sercu robi.
Biedroneczko alez prosze zostac moja kolezanka!
@gosia321Piekne sa sesje jesienne brzuszkowe. A i zimowe piekne.
Mnie czeka niedlugo sesja brzuszkowa ale jako fotograf. Odwlekam jak moge bo serce mi peka zwlaszcza teraz. Ale obiecalam szwagierce a ona termin za miesiac. To trzeba sie wywiazac.
Kochana ile czasu i czym to leczylas ?Ja. Co potrzebujesz wiedzieć?