reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochana gorset ścisnął to brzuch się schował i cycki wyszły
A teraz po sterydzie opona na brzuchu została taka asekuracyjna że jak się potknę to nosa nie obiję a bioderka to w obwodzie setkę osiągają
@Agonia777 Ty nas Tu Kochana nie oszukuj... jesteś zgrabną, chudą i piękną kobietą ❤ ❤

11dpt zaczela rosnac? Jeeezuu to ja jutro lee badac tak na wszelki wypadek...

A tu dowod ze nie jestem alabastrowa Zobacz załącznik 884646

Edit: jakby ktos mial watpliwosci to w papierowej torebce mam paczki:D
chudzinko trzeba sobie było dwie torby tych pączusiów wziąć... matko już nie wrzucajcie tych zdjęć bo mi przykro się zrobiło że ja jak prosiaczek utuczona jestem eh...

Kura - już nie jesteś moja dobra koleżanka - lachonie Ty!!!!! [emoji7][emoji7][emoji7]
Ja tu widzę same laski tu plus pasztet z biedronki! ;))))))

Tak, pojechałam 11 dpt na betę i wyszła wartość 2, następnie 13 dpt coś ok.11, później 13 dpt ok. 23, 16 dpt ok. 43. Tak więc była biochemiczna. Jednak jak już wspomniałam gdzieś wyczytałam historię z pozytywnym zakończeniem. Pytanie czy była prawdziwa.

Kochane moje , dziś nas przyjęli :) już leżymy sobie po obiadku :) zaraz idę pod prysznic bo nie daje rady:(

NAJWAŻNIEJSZE!!
Jutro zaczynamy i w niedzielę rodzimy [emoji173][emoji173][emoji173]
Trzymam kciuki za szczęśliwe i bezbolesne pojawienie się Leki na świecie [emoji8]
Jest wynik dzisiejszej bety:
13dpt 445.3
11dpt 272.8
Trochę mały ten przyrost...
Przyrost jest w normie, zbadaj jeszcze raz dla pewności, ale nie stresuj się żeby nie zaszkodzić dzidzi [emoji6]
Mam wynik beta <1.2
To 10dpt.
Odstawiać leki?
Kochana tym razem się nie udało, ale nie poddawaj się i walcz o swoje szczęście. W końcu każdej się uda, pech też ma swój limit [emoji8]

reklama
Do góry