reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
dodatnie ci wyszło? a jakie masz miano?
upload_2018-8-3_18-10-28.png

Coś takiego dostałam...

Załączniki

• upload_2018-8-3_18-10-28.png
    upload_2018-8-3_18-10-28.png
    68,5 KB · Wyświetleń: 476
Ja pitole dziewuchy ja zapomniałeam że coś na rzeczy jest że w ciąży być może jestem bo po usg dopiero pewność będzie i zzarlam sushi dzisiaj bo pojechałam do biura w Warszawie normalnie pracuje w domu i żeśmy zaszaleli . Teraz mi nie dobrze :errr:nic mi nie będzie co? :shocked2:nie było tego dużo bo jak akurat brałam któreś z koleji i zobaczyłam że surowa ryba to mnie oswiecilo
Kochana ja zawsze uwielbiałam łososia i zapomniałam się całkiem i jadłam sobie na śniadanie na kanapeczki codziennie przez tydzień i raz na jakiś czas jadłam i później mi się przypomniało :-D i patrz żyjemy... rodzimy w niedzielę :) buziaczki , nie stresuj się:*

dziękuję kochana :) udało się, więc jakoś to przeżyjemy... niestety mrozaczków nie mam więc jak skarbuś się urodzi będę znowu musiała bulić, żeby miał rodzeństwo ech...
My też nie mamy mrozaczkow :( po Lence o rodzeństwo też bedzieky walczyć ale ja bardzo czekam na naturalsa :tak:❤ Tobie też tego życzę Kochana ❤

No właśnie tu o nic nie chodzi tylko o ten święty spokój. Mnie tu dziewczyny "straszyły" jakimiś betami z 12 czy 14dpt blastek, więc wolałam mieć pewną pewność :)
Czytałam takie historie i serio się zastanawiam czy to jest faktycznie możliwe. [emoji848] mi beta po pierwszym transferze zaczęła rosnąć 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków i skończyło się na biochemicznej ale wtedy przetrząsnęłam internet w celu znaleznienia pocieszającej historii i znalazłam ze dwie o szczęśliwym zakończeniu historii z późno startującą betą. Jedna była właśnie o blastce.
Podsumowując chociaż u mnie późno wystartowała wtedy beta, to jednak wbrew wszelkiej logice coś tam przetrwało (może sam trofoblast), że podjęło próbę zagnieżdżenia. Może zdrowy zarodek też byłby w stanie tyle przetrwać i stąd te pozytywne historie, które znalazłam.

Kochana ja zawsze uwielbiałam łososia i zapomniałam się całkiem i jadłam sobie na śniadanie na kanapeczki codziennie przez tydzień i raz na jakiś czas jadłam i później mi się przypomniało :-D i patrz żyjemy... rodzimy w niedzielę :) buziaczki , nie stresuj się:*

My też nie mamy mrozaczkow :( po Lence o rodzeństwo też bedzieky walczyć ale ja bardzo czekam na naturalsa :tak:❤ Tobie też tego życzę Kochana ❤
dziękuję, ale po 14 latach współżycia bez wpadki ja już nie liczę że się przypadkiem uda - dzieci się robi w laboratorium :p i płaci się za to w tauzenach niestety :(

eh, tylko tyle ci moge owiedziec, że jak są tak słabo dodatnie jak u ciebie to nie ma sie co za bardzo spinać. Z takim wynikiem Pasikonik pozwala się szczepić jakby przyszło co do czego. A o tych typach świecenia to nie mam bladego pojęcia o co kaman.
Ale Asia,... to w takim razie ten wynik kwalifikuje się do szczepień czy zwykłych leków immuno….?
A o tych naświetleniach czytałam, ale szczerze nic z tego za bardzo nie kumam ;/

reklama
@RedHotChiliPepers to czekamy na fotorelacje [emoji7][emoji7]

Coś wyślę :-D może będę inspiracją dla tych co na początku swej "ciężarówkowej" drogi :p staram się nie martwić każdego dnia o moją księżniczkę, tylko cieszyć się, korzystać i robić wszystko to co robią tylko kobitki w tym czasie :-) może się już nie powtórzyć, więc nie warto żałować, że czegoś się nie zrobiło, chociaż nie jesteśmy do tego przekonani :-) mój mąż mówił po co ta profesjonalna sesja, a bawił się na niej równie dobrze co ja i mam nadzieję, że jak zobaczy już zdjęcia, to tym bardziej będzie przekonany heh

Do góry