RedHotChiliPepper28
Fanka BB :)
matko dziewczyny czemu wy takie chude? ja to tak chyba nigdy nie będę wyglądała!
Też popadam w kompleksy haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
matko dziewczyny czemu wy takie chude? ja to tak chyba nigdy nie będę wyglądała!
Z brzuszkiem to jesteś piękna jak nicTeż popadam w kompleksy haha
Kochana gorset ścisnął to brzuch się schował i cycki wyszłymatko dziewczyny czemu wy takie chude? ja to tak chyba nigdy nie będę wyglądała!
Super!!! Świetny pomysł, też mam plan zorganizować takie party ale ja to bliżej zimy[emoji3]Dziewczyny, obiecałam sobie, że wyciągnę z tego okresu ciąży wszystko co można i w poniedziałek byłam z mężem na sesji brzuszkowej a jutro z koleżankami "baby shower"! :-)
U mnie też to samo. Wracam z wizyty. U nas wszystko w porządku maleństwo rośnie i jest okej. Mamie tylko coś ciśnienie skoczyło w gabinecie 149/92 więc do następnej wizyty muszę codziennie mierzyć ciśnienie;-) mam zdjęcie ale jest niewyraźne więc nie pokaże wam laseczki;-)Kochana gorset ścisnął to brzuch się schował i cycki wyszły
A teraz po sterydzie opona na brzuchu została taka asekuracyjna że jak się potknę to nosa nie obiję a bioderka to w obwodzie setkę osiągają
Bardzo prosty, czekam na okres po postawieniu leków i jeśli będzie to możliwe to w tym cyklu planuje przytulić mrozaki które mamy. Są 4 więc liczę w końcu na pozytywne zakończenie tej "przygody"@Mamma!Mia! a Ty jaki masz dalszy plan?
11dpt zaczela rosnac? Jeeezuu to ja jutro lee badac tak na wszelki wypadek...Czytałam takie historie i serio się zastanawiam czy to jest faktycznie możliwe. [emoji848] mi beta po pierwszym transferze zaczęła rosnąć 11 dpt dwóch 3 dniowych zarodków i skończyło się na biochemicznej ale wtedy przetrząsnęłam internet w celu znaleznienia pocieszającej historii i znalazłam ze dwie o szczęśliwym zakończeniu historii z późno startującą betą. Jedna była właśnie o blastce.
Podsumowując chociaż u mnie późno wystartowała wtedy beta, to jednak wbrew wszelkiej logice coś tam przetrwało (może sam trofoblast), że podjęło próbę zagnieżdżenia. Może zdrowy zarodek też byłby w stanie tyle przetrwać i stąd te pozytywne historie, które znalazłam.
To już wujo bedzie musiał zdecydować jakie rozwiązanie u ciebie będzie najlepsze.Ale Asia,... to w takim razie ten wynik kwalifikuje się do szczepień czy zwykłych leków immuno….?
A o tych naświetleniach czytałam, ale szczerze nic z tego za bardzo nie kumam ;/
Dziękuję Ci bardzoTo już wujo bedzie musiał zdecydować jakie rozwiązanie u ciebie będzie najlepsze.
Ta opona to po to, żeby zastrzyki w nią ładować chociaż nie wiem czy jakaś heparyna wchodzi w grę u ciebieKochana gorset ścisnął to brzuch się schował i cycki wyszły
A teraz po sterydzie opona na brzuchu została taka asekuracyjna że jak się potknę to nosa nie obiję a bioderka to w obwodzie setkę osiągają