reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Biedroneczka83 -quwa madre słowa - polać Tej Pani czerwonego syropu. Zapomniałaś jeszcze ... rząd , który swoim postępowaniem cofa nas do średniowiecza, gdzieś czarownice palono na stosach czyli niewinne kobiety . Rząd , który prawa kościelne ma ponad prawa cywilne , quwa dziewczyny normalnie czasmi się boję by quwa ,nie zaczeli Nas na stosach palić( czytaj zamykać w wiezieniach) może czas uciekać póki paszportów nie pozabierali Ihahihahaihaha
A może powinnismy napisać zbiorowy list i zrobić protest przed sejmem
Ja to w ogóle jestem degeneratem, bo nie dość, że in vitro, to jestem po rozwodzie i po drugim ślubie tym razem "tylko" cywilnym. [emoji6]
nie martw się , nie jesteś sama !i nie wiem co gorsze mieć drugi ślub czy nie tak jak ja hehehehe

reklama
A ja trzymam kciuki, zeby po najbliższych wyborach samorządowych coraz wiecej miast wprowadziło dofinansowanie.
Mam nadzieję, ze ten temat wroci u mnie we Wrocławiu, zeby wiecej par mialo szanse skorzystac...
to jest niesprawiedliwe kiedy medycyna jest traktowana gorzej niz znachorstwo

My w Wawie dostajemy dofinansowanie ale tak naprawdę to jest około 1/3 kosztów i tylko na 3 próby wiec kropla w morzu potrzeb. ;((

Kwestie finansowe to faktycznie duży problem. Nie zapomnę jak 2 lata temu mój tata zadał mi pytanie: ok teraz kochanie wzięłaś kredyt, miałaś odłożone pieniądze ale powiedz mi co będzie gdy ta kasa się skończy? Pomyślałam chwilę i mówię: tato a jak wycenić dziecko? Ile byś dał żebym pojawiła się na świecie? Sprzedam mieszkanie, kupię coś mniejszego a może nie kupię bo też wydam na in vitro a jak już nie będę miała skąd wziąć to przyjdę do Ciebie i do mamy i poproszę o pomoc.
Pamietam jak kiedyś mawiałam " marzć można za marzenia jeszcze się nie płaci" ojjj mloda byłam - głupia - teraz wiem , że to pusty frazes - bo się płaci i to duzo

@Kalno - chętnie i bym poszła - ciekawe kto pierwszym rzuci w Nas kamieniem
Prwnie jakis moherowy beret a Rydzyk ze swoją ekipa przyjedzie po nas ... zabierze w kaftanach i odizoluje od społeczeństwa . Nie rozumiem czemu ciagle panuje taka ciemnota i nie pomaga się ludziom takim jak my . Przecież bezplodnosc to choroba to quwa czemu nie ma kasy na jej leczenie ? Czadem mam takiego nerwy na te plegnące siw patologie tylko dla 500+ ze mam chęć wsiąść w samochód i jechać zrobić grandę tam gdzie trzeba . Tylko ze kto wysłucha takiego szaraczka i spojrzy na to przychylnym okiem ?

reklama
Mi się nie udało kolejny raz (beta 0,207) :zawstydzona/y: Ale zaczynam na nowo z mrozakami które mam.
Wszystkim czekającym na wynik bety życzę powodzenia :)
Przykro mi kochana, ale dalej do walki. Ja tez cos czuej, ze u mnie bedzie jedno wielkie zero, mam jakies plamienia, nie wiem czy to z tego crinone, ale jak bylam w toalecie to wydawalo mi sie, ze juz sa strzepki krwi :( wiec moze tak jak zwykle na tydzien przed @ zaczynaja sie plamienia ehhh :hmm:

Do góry