Tak trzeciaMala 3 stymulacja?
reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
@Kalno - ja quwa z domu nie zdążę wyjść , a moi tesciowie jak się dowiedzą o mych zamiarach na miejscu mnie ukrzyżują , a ze do kościoła mam okolo 30 m - to jeszcze dla pewności w święconej wodzie utopiąPrwnie jakis moherowy beret a Rydzyk ze swoją ekipa przyjedzie po nas ... zabierze w kaftanach i odizoluje od społeczeństwa . Nie rozumiem czemu ciagle panuje taka ciemnota i nie pomaga się ludziom takim jak my . Przecież bezplodnosc to choroba to quwa czemu nie ma kasy na jej leczenie ? Czadem mam takiego nerwy na te plegnące siw patologie tylko dla 500+ ze mam chęć wsiąść w samochód i jechać zrobić grandę tam gdzie trzeba . Tylko ze kto wysłucha takiego szaraczka i spojrzy na to przychylnym okiem ?
((( Strasznie przykro, ale to dobrze, że są mrozaki. Dużo ich masz?Mi się nie udało kolejny raz (beta 0,207) Ale zaczynam na nowo z mrozakami które mam.
Wszystkim czekającym na wynik bety życzę powodzenia
Bo wkoncu musi byc ten jeden szczesliwy Tez tak zawsze mowie, ze nie mam juz sily, zadreczam sie, mam dosc wszystkiego. Ale tak naprawde to ciezej byloby mi zyc bez dziecka i rodziny, pogodzic sie z tym ze jestesmy do kitu, niz starac sie chyba dalej. Czasami myslalam, ze jak juz odpuszcze, bede mogla zajac sie czym innym, ulozyc sobie zycie bez, odetchnac i zyc ale tak naprawde to zycie byloby pewnie puste i mimo wszystko patrzylabym za innymi wozkami i mamami. Wiec probuje sie podnosic i starac dalej, mydlac ze wkoncu musi byc ten szczesliwy traf. Choc wiem i jestem swiadoma, ze moze nie nadejsc a przebudzenie z tego koszmaru bedzie bolesne. Ale coz nam pozostalo.Bo właśnie ja teraz już z góry zakładam że się nie uda... Bo niby czemu mialo by się udać teraz skoro poprzednio się nie udało... I to 3 razy , gdzie za każdym razem wydawało się że wszystko jest idealnie i nic tylko czekać na pozytywną beta i za każdym razem dostawałam po dupie... Ja już nie mam sił się tak katować po prostu...
Chcę dać sobie ostatnią szansę jeśli się nie uda to trudno...
Przykro mi.Mi się nie udało kolejny raz (beta 0,207) Ale zaczynam na nowo z mrozakami które mam.
Wszystkim czekającym na wynik bety życzę powodzenia
KaIno
Masz racje . Wszyscy patrzą tylko na to żeby dostać się do koryta i zeby im nic nie brakło . Złodzieje i nic więcej . Nie poprą niczego mądrego bo przecież stracili by swoich wyborcówKochana skoro sie nie opamietali po samospaleniu faceta pod sejmem, to mysle ze nic do nich nie trafi [emoji20]
Mamma!Mia!
Ja nie miałam plamienia, bolących piersi czy innych objawów, więc się nie steruj Ja cały czas trzymam za Ciebie kciukiPrzykro mi kochana, ale dalej do walki. Ja tez cos czuej, ze u mnie bedzie jedno wielkie zero, mam jakies plamienia, nie wiem czy to z tego crinone, ale jak bylam w toalecie to wydawalo mi sie, ze juz sa strzepki krwi wiec moze tak jak zwykle na tydzien przed @ zaczynaja sie plamienia ehhh
Mamma!Mia!
4 więc jest dobrze Oby z nich była ciąża, w nich cała moja nadzieja((( Strasznie przykro, ale to dobrze, że są mrozaki. Dużo ich masz?
sssurykatka
@Mamma!Mia! przykro mi. Bądź dzielna. Może uda nam się podejść razem do mrożaków we wrześniu.
@Kurcia, leżę leniwie nad Balatonem i trzymam kciuki za Twoje leniwe kurczątko. Dawaj znać.
@Kurcia, leżę leniwie nad Balatonem i trzymam kciuki za Twoje leniwe kurczątko. Dawaj znać.
reklama
KaIno
U to tak jak moi Hehehe.moi w ogóle nic nie wiedza ze u nas coś nie tak bo pewnie by nam kolanach do Częstochowy poszli modlić się o to żeby nam sie nie udało bo przecież in vitro to zło .@Kalno - ja quwa z domu nie zdążę wyjść , a moi tesciowie jak się dowiedzą o mych zamiarach na miejscu mnie ukrzyżują , a ze do kościoła mam okolo 30 m - to jeszcze dla pewności w święconej wodzie utopią
Podziel się: