reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie to znalazłam. To moje motto na dzisiaj:-D
A ja już umieram, ze strachu.

17115_383904111684389_905905716_n.jpg

A tak na poważanie, myślałam, że będę pierwsza, a tu tyle rannych ptaszków.
Miłego dnia i dzięki Hola za taniec.

Za pól godziny wychodzę do kliniki. Aaaaaaaaaaaaa, myślcie o mnie!

reklama
Hej laski. Lawendowy i alegra trzymam kciuki!!

Dzisiaj jedna babeczka testuje (wybcz, że nie pamiętam imienia) trzymam kciuki za wysoką betę.

Ja już trochę lepiej chociaż temperatura spadła mi do 36,2 i słaba jestem. Reszta objawów ustępuje więc daruję sobie rodzinnego. Ja miałam AMH robione i miałam 1,1 Gotadora nie wszędzie robią AMH i chyba w olsztynie nie. To badanie klinika polecała zrobić u nich. Z resztą wbrew pozorom wychodzi oszczędniej robić u nich. Inne cenniki mają. Sprawdziłam cenniki miejskiego i wojewódzkiego i nie badają AMH.

Dzien dobry DZIEWCZYNKI ,

Lawendowy sen i Alegra, dzis Wasz dzien, pelen emocji , zycze aby wszystko przebieglo pomyslnie. Owocnych plonow i wysokiej betki!!!!

Roxii, super ,ze jestesmy razem, na dodatek mamy transfer w ten sam dzien :-)

hej Dziewczyny

alegra życzę wysokiej bety

lawendowy sen jajeczka będą na pewno piękne a z nich zdrowe, silne zarodki

marcysiowa dobrze, że już z Twoim zdrowiem lepiej, póki co dbaj o siebie bo pogoda jest zdradliwa

Wszystkim dziewczynkom życzę miłego dnia! :-) pozdrawiam

Wczoraj przestudiowalam moje wyniki krwi i dopatrzylam sie,ze gdy badania byly robione w okresie, kiedy nie bralam zednych lekow antytrombina byla ponizej normy a przeciwciala antyjadrowe w normie. Kolejna analize mialam robiona, gdy bralam zastrzyki antykoagulacyje i aspiryne, wyniki wyszly odwrotne antytrombina w normie a przeciwciala antyjadrowe = pozytywne 100. I wiecie co Wam powiem. Nic z tego nie rozumiem. Zastzryki antykoagulacyjne napedzalyby wzrost przeciwcial antyjadrowych????

Witajcie dziewczyny, do tej pory byłam na wątku IUI, ale zdecydowaliśmy się na ivf i jeśli mnie przygarniecie to chętnie do was się przyłączę :-) Oczywiście podczytuję was od kliku tygodni , chyba przetrzepałam z 3/4 forum . Z paroma dziewczynami znamy się z wątku z IUI.
Bardzo wam kibicuję, trzymam kciuki za wysokie bety !!!!

Obecnie leczę się w Gdyńskiej Gamecie, ale ivf chcemy zrobić w Bocianie. Także czekam na @ i jedziemy do Białegostoku na wizytę. Czy któraś z was podchodziła może w Bocianie, bo z tego co czytam to zdecydowana większość leczy się w Invikcie

pełna_nadziei83 pewnie, że Ciebie przygarniemy :-). Czuj się jak u siebie, pytaj o co chcesz. Ja leczę się w Invimedzie w Gdyni. Uważam, że bardzo dobrze, że wybrałaś Bociana. Ta klinika ma bardzo dobrą opinię jak również skuteczność, to na czym nam najbardziej zależy. Życzę powodzenia w staraniach o maluszka.

Pełna nadziei witaj w naszym gronie. Słyszałam dużo dobrego o Bocianie. My się zdecydowaliśmy na Inviktę z dwóch powodów: po pierwsze łatwiej nam dojechać a po drugie mój mąż leczył się u androloga w invikcie. Stwierdziliśmy, że zaczniemy od invicty. Potem mieliśmy na oku Artemidę i właśnie bociana.

reklama
Do góry