reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, a jakie badania musisz zrobić? Pewnie chcesz mieć świeże na wizytę do Invikty?
madzialenak
mama na pełen etat
lawendowy sen tak jak obiecałam jutro od godz. 9 jestem z Tobą myślami, napisz sms jak już będziesz po wszystkim. Powodzenia. Buziaki :-*
lawendowy_sen
Madzialenak, wielkie dzięki.
Oczywiście, że wyślę Ci smsa.
Już bym chciała być po wszystkim.
A teraz próbuję się napić na zapas:-)
Oczywiście, że wyślę Ci smsa.
Już bym chciała być po wszystkim.
A teraz próbuję się napić na zapas:-)
lawendowy_sen
Gotadora, pewnie, że najlepiej badania zrobić na miejscu.
Po co miałabyś jeździć do 3miasta.
A AMH masz świeże?
Bo wiesz, że po każdej stymulacji leci w dół.
Po co miałabyś jeździć do 3miasta.
A AMH masz świeże?
Bo wiesz, że po każdej stymulacji leci w dół.
lawendowy_sen
A czemu nie możesz zrobić u siebie? W Invikcie honorują badania z innych placówek.
to spytam, czy tu tez robią , w tym moim miasteczku to nic mnie juz nie zdziwi
ps. wyczytałam,że tylko specjalistyczne laboratoria robią AMH,tutaj jest takie zwykłe, przy przychodni, jak pierwszy raz byłam w Invimed to zlecili mi to zrobić gdzieś obok w laboratorium, dostałam wyniki pocztą, więc poczekam z AMH do piątku, żeby zrobili w tej klinice. Wtedy tak się zestresowałam,że mi krew nie chciała lecieć
ps. wyczytałam,że tylko specjalistyczne laboratoria robią AMH,tutaj jest takie zwykłe, przy przychodni, jak pierwszy raz byłam w Invimed to zlecili mi to zrobić gdzieś obok w laboratorium, dostałam wyniki pocztą, więc poczekam z AMH do piątku, żeby zrobili w tej klinice. Wtedy tak się zestresowałam,że mi krew nie chciała lecieć
Ostatnia edycja:
reklama
Alegra trzymam kciuki za wysoką betę jutro
Lawendowy_sen spokojnie, nie stresuj się tak kochana, to naprawde nie takie straszne, bedzie dobrze, trzymaj się tam jutro! Powodzenia i daj znac:-)
Agapl witaj! ty masz crio w piatek? ja prawdopodobnie też transfer bede miała w piąteczek o ile wszystko dobrze pójdzie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Lawendowy_sen spokojnie, nie stresuj się tak kochana, to naprawde nie takie straszne, bedzie dobrze, trzymaj się tam jutro! Powodzenia i daj znac:-)
Agapl witaj! ty masz crio w piatek? ja prawdopodobnie też transfer bede miała w piąteczek o ile wszystko dobrze pójdzie trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&
Podziel się: