Nie napisałam, ze Kurcia ma niepłodnosć idiopatyczną, po prostu chroniczny nadmiar kortyzolu w organizmie może dodatkowo mocno namieszać w niemal każdym aspekcie zdrowia, a w niczym nie pomaga (poza kilkoma aspektami, kiedy jest potrzebna wzmożona aktywnosć). A poziom kortyzolu można zbić nawet zwykłymi ćwiczeniami oddechowymi i chyba naprawdę wartoAle Kurcia ma diagnoze - endometrioza. Wiec to nie jest nieplodnosc idiopatyczna tylko powazna choroba uposledzajacs nasza plodnosc... Da sie z nia wygrac, ale walka jest trudna.
reklama
KaIno
Fanka BB :)
Już po, obudzialam się jeszcze pijana . Brzuch boli ale dostałam przeciwboóla.anestezjolog mnie opierdzielil ze sobie herbatkę rano wypiłam Hehehe ale co za to mogę ze dostałam stary informator a w nim jest napisane ze można , a zreszta o całkiem suchym pysku to paść idzie. Dzięki za wszystkie Jesteście kochane
Biedroneczka83
Dziewczyny pobrali 16 jajek, z ciężkim żalem zdecydowałam o zapłodnieniu 9. Transfer lekarz przewiduje na wtorek.
Motylki rozwiniesz myśl czemu z ciężkim żalem? I czemu tak dziwnie - 9 nie 6 do limitu lub nie wszystkie wg wskazań?
Kurcia - przykro mi bardzo ;((
Mieciu85
Dzieki kochana, uspokoilas mnie troche, u mnie tak samo jak Justin pisze, to nawet nie sa jakies konkret plamienia tylko takie mini, lekko zabarwionw crinone, pozniej znowu bialy wyplywa I tak w kolko. Ale wlasnie na ulotce tez cos pisze o bezowym zabarwieniu wiec kij go wie moze to ten crinone jakos zmienia kolor albo cos podraznia. Wazne, ze nie ma konkretnej krwi.Na ostatniej naszej wizycie w klinice tez mialam takie plamienia i lekarz mowil mi wlasnie ze to moze byc od nadzerki [emoji4]
Ostatnia edycja:
U
użytkowniczka v
Gość
Mam wynik, 8dpt beta 21,27 progesteron 15, a dzisiaj 10dpt progesteron 17,37 i beta 54,01. Teraz będzie pytanie panikary - jest ok,prawda? Te wartości jakieś niewysokie trochę. I kolejne pytanie jaki teraz jest następny krok? Badać tą betę kolejny raz? Czy umawiać się do lekarza? Człowiek taki ciemny,ale nigdy nie doszłam do tego etapu.
dżoasia
Sory ale jakie cialko zolte na jajniku jak ty mialas cykl sztuczny?!Hej a wiec tak wizyta jutro o 14:20 w Białymstoku napisałam SMS lekarzowi ,ze proszę aby zadzwonił i właśnie zadzwonił mówię mu ,ze się martwię tym słabym przyrostem i ze tym bólem jajnika powiedział ,ze jajnikowe bolec bo ciałko żółte produkuje nie zrozumiałam dokładnie ale ze mam przyjechać jutro i zobaczymy co się dzieje wiec jadę i się wszystko okaże co tam się dzieje miłego dnia kochane ja wstałam ale chyba pójdę znowu spać hehe
tak dżoasia tylko że dziś jest taki nawal , że dalej siedzimy na izbie przyjęć bo brak miejsc zaraz będę miała powtórkę ktg bo miałam skurczeOczekiwanie, bardzo mocne kciuki rowniez za Wasze spotkanie! Rodzicie z Zylwia w jednym szpitalu?
reklama
motylek24
Już po, obudzialam się jeszcze pijana . Brzuch boli ale dostałam przeciwboóla.anestezjolog mnie opierdzielil ze sobie herbatkę rano wypiłam Hehehe ale co za to mogę ze dostałam stary informator a w nim jest napisane ze można , a zreszta o całkiem suchym pysku to paść idzie. Dzięki za wszystkie Jesteście kochane
a gdzie podchodzisz do in vitro. Ja też dopiero co jestem po punkcji. Trzymam kciuki.Już po, obudzialam się jeszcze pijana . Brzuch boli ale dostałam przeciwboóla.anestezjolog mnie opierdzielil ze sobie herbatkę rano wypiłam Hehehe ale co za to mogę ze dostałam stary informator a w nim jest napisane ze można , a zreszta o całkiem suchym pysku to paść idzie. Dzięki za wszystkie Jesteście kochane
Podziel się: