reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Justin ja mam nadzieje ze to krwiak sie czysci i na nastepnej wizycie nie bedzie po gadzinie slasu :)
Ja też mam taką nadzieję. Mdłości, które mam od rana wskazują, że moje chłopaki szaleją i bawią się dobrze ale niepokój zawsze jest. :/
A Ty jak się czujesz? Podejrzewam, że już masz plan działania a przynajmniej jego mocne filary. [emoji8]

Ja też mam taką nadzieję. Mdłości, które mam od rana wskazują, że moje chłopaki szaleją i bawią się dobrze ale niepokój zawsze jest. :/
A Ty jak się czujesz? Podejrzewam, że już masz plan działania a przynajmniej jego mocne filary. [emoji8]
Planu na razie nie ma, w poniedzialek mam wizyte i bede cisnac, zeby jak najszybciej startowac znowu.
Teraz maja mi ozlocic te inkubatory, albo sami wysiadywac te zarodki. Szlag mnie z deka trafil bo komorki choc 2 to ponoc morfologicznie piekne, nasienie git, zarodki klasy A a zdechly. Wrrrr

Hej a wiec tak wizyta jutro o 14:20 w Białymstoku napisałam SMS lekarzowi ,ze proszę aby zadzwonił i właśnie zadzwonił mówię mu ,ze się martwię tym słabym przyrostem i ze tym bólem jajnika powiedział ,ze jajnikowe bolec bo ciałko żółte produkuje nie zrozumiałam dokładnie ale ze mam przyjechać jutro i zobaczymy co się dzieje wiec jadę i się wszystko okaże co tam się dzieje miłego dnia kochane ;) ja wstałam ale chyba pójdę znowu spać hehe

reklama
Do góry