reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Termin mam na dziś, ale nie zapowiada sie na poród więc jutro mam się zgłosić do szpitala na USG i KTG i albo zostanę w szpitalu albo jeszcze do domu mnie wypuszczą (wolałabym tą pierwszą opcję :)
Oczekiwanie, bardzo mocne kciuki rowniez za Wasze spotkanie! Rodzicie z Zylwia w jednym szpitalu? :)

reklama
Na razie ustały,chociaż nastawiam się,że może coś z luteiną jeszcze wypłynąć,żeby znów nie spanikować. Powtarzam betę,byłam już oddać krew i czekam na wynik. W życiu się tak nie stresowałam. :/ A Ty jak się czujesz Kochana?
U mnie tak jak wczoraj niekiedy resztki crinone wyplywaja lekko bezowe, ale jest to bardzo lekkie zabarwienie. Moze faktycznie ta nadzerka sie narusza jak aplikuej crinone, nie wiem czy to jest mozliwe czy ona jest glebiej. Trzeba czekac i zobaczymy. Caly czas sprawdzam czy mam tkliwe piersi, ostatnio jak mialam cb mialam lekko piekace/tkliwe sutki i teraz czasami tez tak mam, ale juz sama nie wiem czy sobie to wmawiam czy tak faktycznie jest.

U mnie tak jak wczoraj niekiedy resztki crinone wyplywaja lekko bezowe, ale jest to bardzo lekkie zabarwienie. Moze faktycznie ta nadzerka sie narusza jak aplikuej crinone, nie wiem czy to jest mozliwe czy ona jest glebiej. Trzeba czekac i zobaczymy. Caly czas sprawdzam czy mam tkliwe piersi, ostatnio jak mialam cb mialam lekko piekace/tkliwe sutki i teraz czasami tez tak mam, ale juz sama nie wiem czy sobie to wmawiam czy tak faktycznie jest.
Na ostatniej naszej wizycie w klinice tez mialam takie plamienia i lekarz mowil mi wlasnie ze to moze byc od nadzerki [emoji4]

Z tymi piersiami, mdłościami, słabościami itd.to różnie bywa. Najpierw kilka dni miałam piersi tak tkliwe, że nie mogłam ściągnąć stanika bez stękania a później z dnia na dzień przestało mnie boleć. Oczywiście panika mnie ogarnęła, że to koniec, beta pewnie spada itd. Ale jest ok. To samo z mdłościami, najpierw męczą kilka dni a później dwa dni spokoju i z powrotem wracają. Tak więc nie można się sugerować niczym. ;)

Na ostatniej naszej wizycie w klinice tez mialam takie plamienia i lekarz mowil mi wlasnie ze to moze byc od nadzerki [emoji4]
Plamienia brązowe? Takie mini mini ? Właśnie dzisiaj się zaczęłam zastanawiać czy mogą być od nadżerki, ale ja mam luteinę. Może ona podrażnia jak tam jest teraz wszystko rozpulchnione?
Dzisiaj znowu mam plamienia brązowe, takie malutkie ale jednak są i mnie wkurzają.

Poziom kortyzolu w skrócie odpowiada za poziom zestresowania organizmu, ustawia "stan alarmowy" w organizmie- odpowiada też za zahamowanie lub podwyższenie funkcjonowania większości układów naszego organizmu - odpowiada za stres, którego już tak naprawdę nie czujemy, bo uważamy za normalny (organizm się adaptuje nawet do najbardziej niekorzystnych warunków). Jeśli masz ponad normę popołudniową/wieczorną, to może się psychosomatyka kłaniać (czyli niepłodność idiopatyczna w praktyce).
To nie wiem czy jest sens badac bo jestem chodzaca nerwica i stresem... taki typ od dzieciaka...

Witajcie nie mam siły Was przeczytać. Mam nadzieje ze macie dla mnie same dobre wiadomości - super jaja u aski, ciaza u pierzastej kurki i inne[emoji274]Melduje się, że żyję, ale w szpitaliku. Wyciagaja mnie z hiperki, już jedną kobietę obok wyciągnęli, podobno często maja takie przypadki.
Zarodki zamrożone. ;)
Hej:-Dmam nadzieję że wszystko już dobrze kochana, tulę mocno i wracaj do zdrowia:-) :)

Plamienia brązowe? Takie mini mini ? Właśnie dzisiaj się zaczęłam zastanawiać czy mogą być od nadżerki, ale ja mam luteinę. Może ona podrażnia jak tam jest teraz wszystko rozpulchnione?
Dzisiaj znowu mam plamienia brązowe, takie malutkie ale jednak są i mnie wkurzają.
Justin ja mam nadzieje ze to krwiak sie czysci i na nastepnej wizycie nie bedzie po gadzinie slasu :)

reklama
Poziom kortyzolu w skrócie odpowiada za poziom zestresowania organizmu, ustawia "stan alarmowy" w organizmie- odpowiada też za zahamowanie lub podwyższenie funkcjonowania większości układów naszego organizmu - odpowiada za stres, którego już tak naprawdę nie czujemy, bo uważamy za normalny (organizm się adaptuje nawet do najbardziej niekorzystnych warunków). Jeśli masz ponad normę popołudniową/wieczorną, to może się psychosomatyka kłaniać (czyli niepłodność idiopatyczna w praktyce).
Ale Kurcia ma diagnoze - endometrioza. Wiec to nie jest nieplodnosc idiopatyczna tylko powazna choroba uposledzajacs nasza plodnosc... Da sie z nia wygrac, ale walka jest trudna.

Do góry