reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam wynik, 8dpt beta 21,27 progesteron 15, a dzisiaj 10dpt progesteron 17,37 i beta 54,01. Teraz będzie pytanie panikary - jest ok,prawda? Te wartości jakieś niewysokie trochę. I kolejne pytanie jaki teraz jest następny krok? Badać tą betę kolejny raz? Czy umawiać się do lekarza? Człowiek taki ciemny,ale nigdy nie doszłam do tego etapu.
Super. Przyrost ładny. Ja bym zbadała jeszcze raz, żeby wyjść poza wartość 100 z betą ale to moje przemyślenia. ;)

reklama
NIK ten sam;) miałam trochę zawirowań w pracy niestety zmiany zmiany zmiany .... jak ja tego nie lubię :laugh2:
Ale wracam w poniedziałek idę do lekarza i dowiem się co robimy , bardzo bym chciała podejść w tym cyklu ale mój M jest nieugięty :szok: a te jego pytania czy dobrze się czuje kilka razy dziennie wyprowadzają mnie z równowagi :baffled:wiem ze się martwi ale ile mozna:o
Więc mój czas to wrzesień :tak:a Twój Kochana?

A czemu M jest nieugięty? Chodzi o to żebyś się oszczędzała?
No u mnie kroi tez prawdopodobnie wrzesień ;)

Kaalno a kiedy bedzie mozna ocenic efekty zabiegu? I jak to bedzie wygladalo? Ma sie podniesc amh czy od razu beda.cie stymulowac czy jak???
Asiu czytałam ze na pierwsze efekty trzeba czekać około 4 miesięcy a Hajsusianek mówi ze 40 dni. Po zabiegu mam sprawdzić amh a później z każdym cyklem ona będzie sprawdzać czy są pecherzyki jeśli będą to mamy je stymulować i działać . Mam nadzieje ze się rusza do roboty i będzie co zbierać .

reklama
Do góry