Nie robilam. A za co on odpowiada?Kurciu, a czy robiłaś badanie poziomu kortyzolu we krwi (ale nie rano, tylko po południu/wieczorem)? Może tu jest pies pogrzebany?
Moge zrobic bez problemu jezeli to cos pomoze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie robilam. A za co on odpowiada?Kurciu, a czy robiłaś badanie poziomu kortyzolu we krwi (ale nie rano, tylko po południu/wieczorem)? Może tu jest pies pogrzebany?
Bardzo mi przykro.Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
Tak, jak szaleć, to szaleć. Powodzenia. :*Dziękuję!
Poszliśmy na całość, bierzemy dwa
Trzymamy kciuki. :*Na razie ustały,chociaż nastawiam się,że może coś z luteiną jeszcze wypłynąć,żeby znów nie spanikować. Powtarzam betę,byłam już oddać krew i czekam na wynik. W życiu się tak nie stresowałam. :/ A Ty jak się czujesz Kochana?
@Kalno powodzenia niech sie wszystko uda
@zylwia jeszcze raz wszystkiego naj z okazji urodzin i najpiekniejszego prezentu dzisiejszego dnia przytul dzisiaj coreczke
@Oczekiwanie2017 a ty na kiedy masz termin skoro dzis tylko ktg
Poziom kortyzolu w skrócie odpowiada za poziom zestresowania organizmu, ustawia "stan alarmowy" w organizmie- odpowiada też za zahamowanie lub podwyższenie funkcjonowania większości układów naszego organizmu - odpowiada za stres, którego już tak naprawdę nie czujemy, bo uważamy za normalny (organizm się adaptuje nawet do najbardziej niekorzystnych warunków). Jeśli masz ponad normę popołudniową/wieczorną, to może się psychosomatyka kłaniać (czyli niepłodność idiopatyczna w praktyce).Nie robilam. A za co on odpowiada?
Moge zrobic bez problemu jezeli to cos pomoze.