reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@zylwia wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i najlepszego prezentu na świecie;-)
@Kurcia no nie wygląda to za dobrze, ale powtórz w piątek może faktycznie jeszcze zacznie rosnąć, trzymam mocno kciuki:-*
@kalno kolorowych snów i owocnych zbiorów;-)
@Akatombo za udany przelot do bazy;-) mocno trzymam kciuki;-)

Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
Bardzo mi przykro. :(

@Kalno powodzenia niech sie wszystko uda
@zylwia jeszcze raz wszystkiego naj z okazji urodzin i najpiekniejszego prezentu dzisiejszego dnia przytul dzisiaj coreczke
@Oczekiwanie2017 a ty na kiedy masz termin skoro dzis tylko ktg

Termin mam na dziś, ale nie zapowiada sie na poród więc jutro mam się zgłosić do szpitala na USG i KTG i albo zostanę w szpitalu albo jeszcze do domu mnie wypuszczą (wolałabym tą pierwszą opcję :)

Nie robilam. A za co on odpowiada?
Moge zrobic bez problemu jezeli to cos pomoze.
Poziom kortyzolu w skrócie odpowiada za poziom zestresowania organizmu, ustawia "stan alarmowy" w organizmie- odpowiada też za zahamowanie lub podwyższenie funkcjonowania większości układów naszego organizmu - odpowiada za stres, którego już tak naprawdę nie czujemy, bo uważamy za normalny (organizm się adaptuje nawet do najbardziej niekorzystnych warunków). Jeśli masz ponad normę popołudniową/wieczorną, to może się psychosomatyka kłaniać (czyli niepłodność idiopatyczna w praktyce).

reklama
Do góry