Agniecha1508
Fanka BB :)
@Akatombo kochana mocne mega od Nas - zaciskaj mocno nóżkiTrzymam kciuki
i sama też proszę o pamięć. Właśnie siedzimy przed gabinetem i czekamy na criotransfer...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Akatombo kochana mocne mega od Nas - zaciskaj mocno nóżkiTrzymam kciuki
i sama też proszę o pamięć. Właśnie siedzimy przed gabinetem i czekamy na criotransfer...
Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
Na razie ustały,chociaż nastawiam się,że może coś z luteiną jeszcze wypłynąć,żeby znów nie spanikować. Powtarzam betę,byłam już oddać krew i czekam na wynik. W życiu się tak nie stresowałam. :/ A Ty jak się czujesz Kochana?@Vorreiavereunbimbo jak samopoczucie dzis, ustaly Twoje plamienia? Powtarzasz dzis bête? Trzmam za ciebie mocno kochana!
@Kurcia - wiem, że to tylko słowa " mocne przytulasy" może jeszcze kurczaczek Was i Nas zaskoczyDzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
Szczerze to mysle ze do 5 doby nie dotrwaja...Kurcia a może trzeba dluzej zarodki potrzymać na szkle ? Do 5 doby chociaż
Robiliście fragmentację dna nasienia ?Szczerze to mysle ze do 5 doby nie dotrwaja...
W poprzedniej procedurze trzymali dwa do piatej i padly.
Kurciu, a czy robiłaś badanie poziomu kortyzolu we krwi (ale nie rano, tylko po południu/wieczorem)? Może tu jest pies pogrzebany?Druga procedura, trzeci transfer..
Problem w tym ze jestem przebadana pod kazdym katem immunologicznie i wogole i poza endometrioza to wszystko jest ok.