reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Miałam mieć Intralipid 14 dni przed crio jednak będę MiałA 11 sierpnia kroplowkę a transfer w okolicach 15- 18 sierpnia czy nie za późno z ta kroplowka wyjdzie?
Nie za pozno. Ja tez mialam miec 2 tygodnie przed ale ze nie spodziewalam sie ze bedzie transfer tak szybko i tak wyszlo ze mialam tydzien przed

Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
:( tule

Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
:( tulkam Cię Kurciu

Druga procedura, trzeci transfer..
Problem w tym ze jestem przebadana pod kazdym katem immunologicznie i wogole i poza endometrioza to wszystko jest ok.
Kurciu w zanadrzu zostanie jeszcze Lewy w Novum. Cieżkie to wszystko. Uważam że powinniście z Dżoasią chwycić się Czer. jeszcze lepiej że nikt jej nie lubi, bo może chociaż poprowadzi całą stulację i może baba ma jaja i nie boi się podejmować decyzje. A jak jest franca i właścicielka to pewnie traktują ją poważnie. Z Novum we wrześniu umówiłam sie do dr Taszyckiej ale po kwietniowym incydencie w parensie miałam tak pełne gacie, że postanowiłam oknem wleźć na Lewego. Na dwóch wizytsch byłam u Taszyckiej pozałatwiałam papierologię, wyczekałam i zadzwoniłam do Lewego że będę w sobotè w warszswie( w sobotè raczej on przyjmuje) i wybłagałam żeby mnie wpisał. No i stałam się pacjentką szefa. Punkcja za punkcją moj m. czekał na korytarzu jak przyszła moja kolej ktoś poleciał po dr Taszycką i razem z innym lekarzem robiła mi punkcję 7 oocytów. Skoro w Novum tak działa ręka szefa myślę że tu może być analogicznie. Musi być ktoś odważny kto zmieni leki nawet w trakcie stymulacji.

reklama
Do góry