reklama
dżoasia
Fanka BB :)
Milego odlotowego spaniaDzięki dziewczyny , ja już jestem po pobraniu krwi leżę sobie na łóżku i czekam . za wszystkie te dla których dzisiejszy dzień jest tez ważny również trzymam .
Mieciu85
Miałam mieć Intralipid 14 dni przed crio jednak będę MiałA 11 sierpnia kroplowkę a transfer w okolicach 15- 18 sierpnia czy nie za późno z ta kroplowka wyjdzie?
A masz miec tylko na 14 dni przed czy kolejna nasz miec dzien przed transferem/w dniu ttansferu? Jesli bys miala powtarzac zeby za blisko razem nie byly? Mnie lekarz powiedzial, ze 3/4 dni nie ma roznicy bo ja tez mialam miec 2 tyg przed a zrobilam 2 tyg i 3 dni. A nie mozesz przesunac intralipidu na wczesniej?
KaIno
DziękiMilego odlotowego spania
KaIno
Ja już leżę ba sali u czekam na swoją kolej . Trzymam Bardzo mocnoTrzymam kciuki
i sama też proszę o pamięć. Właśnie siedzimy przed gabinetem i czekamy na criotransfer...
Szczescie1986
Ja tez czekała na dobra wieść,a tu masz cię..... kochana które to twoje podejście było? Może ruszy coś do piątkuDzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
chlopkers
[emoji20] ehh mam nadzieje ze jeszcze jest szansa, zeby beta wyskoczyla w gore [emoji173] badz dzielna [emoji173]Dzieki dziewczyny. Mialam sie nie przyznawac ale tyle Was pamieta i trzyma kciuki ze nie moge Was przetrzymac do jutra.
Bylam niegrzeczna i poszlam wczoraj poznym wieczorem na bete, bo dzis rano bym nie dala rady podjechac.
Bhcg <1.2
Oczywiscie czekam do piatku licze na cud i w ogole. Ale mysle ze wyczerpalam swoj limit cudow na to podejscie. Zobaczymy jutro.
reklama
KaIno
Wszystkiego najlepszego .Dziękuję kochane jesteście ! ❤
Czekamy właśnie w izbie przyjęć
Podziel się: