No ja wiem że 14 Ale patrzę na to że np tego 8-9 doszło do implantacji to dziś jest dopiero 3 dzien od zagniezdzenia. Nie wiem może się nie znamKochana, mozesz spokojnie isc na betę. Ja dzisiaj bylam a jestem 11dpt.
Co bardziej odwazne idą nawet 8-9 dniu
A mialas 3 dniowe czy 5 dniowe zarodki?
reklama
U
użytkowniczka v
Gość
No właśnie brzuch mnie nie boli,jedynie plecy tak jak mam przed okresem. Położyłam się, wziełam nospę,magnez i dupka i się modlę. Czytam milion razy,że plamienia w ciąży się zdarzają,ale same wiecie jakie my jesteśmy na wszystko wyczulone. Mam nadzieję,że to nic złego i u Ciebie @Mieciu85 też :*Kochana dorzuć sobie dupka. Ja tez plamilam i wszystko bylo dobrze. Brzuch Cie boli? Wez sobie magnez
Edit: "zdażają" na mózg mi padło. Pani od polskiego byłaby dumna,nie ma co.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilmenau
Fanka BB :)
No ja wiem że 14 Ale patrzę na to że np tego 8-9 doszło do implantacji to dziś jest dopiero 3 dzien od zagniezdzenia. Nie wiem może się nie znam
Zobacz na rozpiske. Tylko zamiast sikacza zrob betę, bo sikance oszukance juz niejednej zepsuly humor kiedy beta byla w porzadku
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
U
użytkowniczka v
Gość
Wow,ale piękny wynik. Gratulacje!Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0
Szczescie1986
Widzisz wiem o kim mysliszHahahhaha matko dziewczyny wybaczcie Nie dość że żar się z nieba leje to jeszcze 32 tc robi swoje... tak tak myślałam o @PaulinkaP
No ja tez chętnie schowalabym się tak jak ten gościu
Załączniki
KaIno
No po powiekszeniu to tak a ta laska chyba miala ujedrnuane czy kij wie co i masakra
KaIno
Ujędrniane widzialam tylko w programach i faktycznie nie za ładnie to wyglądało . Ja żyje z nadzieja ze te akurat geny odziedziczyłam po matce bo po matce bo z wiekiem jej cycki tak urosły że operacja nie potrzebna ani żadne ujędrnianieNo po powiekszeniu to tak a ta laska chyba miala ujedrnuane czy kij wie co i masakra
Miałam 2/3dniowe. Tu 3dpt wychodzi że jest implantacji. Znaczy zaczyna się, u mnie był dopiero chyba 8-9dnia. Sikanca dziś zrobiłam I niema nic.Zobacz na rozpiske. Tylko zamiast sikacza zrob betę, bo sikance oszukance juz niejednej zepsuly humor kiedy beta byla w porzadku
2-3 dniowe:
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Embrion sie dzieli
2dpt .. Embrion staje sie blastocysta
3dpt .. Blastocysta wychodzi z otoczki
4dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
5dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
6dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
7dpt.. Zarodekjest juz zaimplantowana
8dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
11dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
Jezeli tansferowany 5 dniowa blastocyste :
1dpt ( 1 dzien po transferze) .. Blastocyst wychodzi z otoczki
2dpt.. Blastocysta zaczyna wczepiac sie w sciany endometrium
3dpt.. Proces implantacji sie rozpoczyna, blastocysta zaczyna "zakopywac" sie w endometrium
4dpt. Proces implantacji jest kontynuawny gdy and zarodek wnika glebiej w endometrium
5dpt. Zarodek jest juz zaimplantowany
6dpt...Zaczyna byc produkowane HCG
9dpt...HCG jest na tyle duzo, ze mozna spokojnie zrobic sikacza
ilmenau
Miałam 2/3dniowe. Tu 3dpt wychodzi że jest implantacji. Znaczy zaczyna się, u mnie był dopiero chyba 8-9dnia. Sikanca dziś zrobiłam I niema nic.
Sikance oszukuja, tutaj nawet dziewczyny chcialy sobie zrobic pamiątkowe przy wysokiej becie i nic nie pokazywaly...
reklama
AhaSikance oszukuja, tutaj nawet dziewczyny chcialy sobie zrobic pamiątkowe przy wysokiej becie i nic nie pokazywaly...
Podziel się: