Justin87
Fanka BB :)
Dla Was wszystko. [emoji8]Justin ja też proszę żeby mnie zarazić, pod koniec sierpnia będę miała transfer dwóch bąbli [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dla Was wszystko. [emoji8]Justin ja też proszę żeby mnie zarazić, pod koniec sierpnia będę miała transfer dwóch bąbli [emoji3]
Już miałam kochana USG 25 lipca wystawiałam tu zdjęcia mojego kosmity. A dzień po oddawalam krew do Pappy pierwsze ważne badania wyszły pozytywnie, ufff;-)Bardzo ładne wyniki a usg kiedy masz? [emoji4]
Faktycznie. Sorry, mój mózg się topi od upału i ciąży. Nawet pisałam, że śliczny dzidziuś. Co za niekumatość z mojej strony. [emoji854]Już miałam kochana USG 25 lipca wystawiałam tu zdjęcia mojego kosmity. A dzień po oddawalam krew do Pappy pierwsze ważne badania wyszły pozytywnie, ufff;-)
Nie ma za co, ja też czasami po 5 razy wracam do postów bo wszystko mi się myli;-)Faktycznie. Sorry, mój mózg się topi od upału i ciąży. Nawet pisałam, że śliczny dzidziuś. Co za niekumatość z mojej strony. [emoji854]
Ja biorę Omegamed Optima Forte, kiedyś prześledziłam składy i ten wydał mi się najlepszy. Jest jeszcze taki blog Pan Tabletka, dziewczyny o nim pisały, i tam jest ranking tego typu supli, ten w czołówceDziewczyny reansumujac moje wszystkie pytania to jakie witaminy polecacie w trakcie przygotowań do transferu tak żebym nie musisla łykać miliona tabletek a były naprawdę dobre chce sobie właśnie zamówić
Superrr!!! Jak na ten dzien to chyba beta jest super, moze dwie dzidzie?Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0
I to taka dwupupciowa beta❤Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0
No po powiekszeniu to tak a ta laska chyba miala ujedrnuane czy kij wie co i masakraJa widziałam cycki koleżanki po powiększeniu z A na C i powiem Ci ze były śliczne .ciecie miała pod cyckiem w ogóle nie widoczne . Na początku wyglądały sztucznie bo takie dwie sterczące torpedy ale jak już sie ułożyły to zrobiły się prawie jak naturalne .
brawo szykuja sie kolejne blizniakiDziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Taka mialas betę wysoka superGratuluję! Ja pamiętam swoją betę w 12 dpt miałam 625,3 - miałam transferowaną jedną pupę, dziewczyny co prawda wróżyły bliźniaki (po 2 dobach miałam betę 1953) ale ta pupa się nie podzieliła i wypina mi się w brzuchu już 32 tc czego i Tobie życzę!