reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Część dziewczyny. Nadrobilam zaległości.;-)@dżoasia bardzo mi przykro z obrotu sprawy. Musisz teraz być silna, po każdej burzy wychodzi słońce i mocno wierzę że tak będzie:-* @PaulinkaP fakt przyrost nie jest książkowy i znajac mnie juz bym panikowała a to napewno by nie pomogło. Twoje pozytywne myślenie jest dużo lepszym podejściem. Bardzo mocno trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie;-)@ilmenau super, gratuluję pozytywnej bety:-D ja odebrałam wyniki pappy i wygląda na to że wszystko jest dobrze trisomia 21 1;16299, trisomia 13 1:20000, trisomia 18 1:20000.

Część dziewczyny. Nadrobilam zaległości.;-)@dżoasia bardzo mi przykro z obrotu sprawy. Musisz teraz być silna, po każdej burzy wychodzi słońce i mocno wierzę że tak będzie:-* @PaulinkaP fakt przyrost nie jest książkowy i znajac mnie juz bym panikowała a to napewno by nie pomogło. Twoje pozytywne myślenie jest dużo lepszym podejściem. Bardzo mocno trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie;-)@ilmenau super, gratuluję pozytywnej bety:-D ja odebrałam wyniki pappy i wygląda na to że wszystko jest dobrze trisomia 21 1;16299, trisomia 13 1:20000, trisomia 18 1:20000.
Bardzo ładne wyniki a usg kiedy masz? [emoji4]

Hej dziewczyny.
Sporo się podziało jak zniknęlam.
Asiu - no qrwa przykro mi :(
Ja po 2 tygodniach szpitala z powodu pozamacicznej po ivf miałam spadek bety na tyle, że pozwolili mi wyjechać na wakacje. I siedzę już 3ci tydzień nad Adriatykiem :) Jest bosko i wyluzowałam się tak, że powrót do codziennego zycia wydaje mi się w tym momencie niemożliwy...
A jednak trzeba będzie wziąć doopę w troki.
Czekam.na @, wtedy ustalam termin wizyty w klinice przed kolejnym kriotransferem. Immunologię na razie odpuściłam, nie było terminów, poza tym miałam tylko 1 poronienie - teraz kto wie co by było, gdyby zarodek raczył zagnieździć się w macicy, a nie w jajowodzie.
Pochwalę się, że wróciłam do sportu i schudłam - jakieś 4 kg, ale.to dobry początek dla takiego pulpeta jak ja.
Ściskam wszystkie razem i osobno :)
Zastanawiałam się, co u Ciebie. Cieszę się, że doszłaś do siebie. Nie zadręczaj się myślami co by było gdyby, bo nie miałaś na to wpływu. [emoji8]

reklama
matko czy wy też macie takie skaranie z prasowaniem - mój m@łż wczoraj wrócił z pracy wziął prysznic się przebrał, przed snem wziął prysznic się przebrał, w nocy o 3 się obudził i stwierdził, że mu gorąco wziął prysznic się przebrał,, wstał rano wziął prysznic się przebrał, w tym tempie to za kilka dni nie będzie miał się w co ubrać :D a ja dziś wyprasowałam 3 podkoszulki zlałam się potem i co prysznic i przebieranki - wrrr że nie wymyślili automatycznej prasowalnicy :D padam normalnie! a upały do końca tygodnia nadają :(
U mnie jeszcze lezy całe łóżeczko ciuchów malego do prasowania a ze już dwie tury wyorasowalam w te upały to tego nie ruszam poki co... nie dam rady :D

Do góry