reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0
Pięknie. Wynik jest bezapelacyjnie ciążowy, tak więc gratuluję. Teraz czekamy na równie szałowy przyrost. Coś czuję, że będą bliźniaki. [emoji8]

Myslalam dziś kiedy betujesz ale tak się ukrywałas że nie chciałam już dopytywać [emoji1] [emoji1] super!

Wyniki odbierał mój mąż i dostał za zadanie przygotować mnie na najgorsze jak wrócę z pracy. Wiec jak zadzwonił do mnie to sie poplakalam i troche dziwne się na mnie w pracy patrzyli ;)

Wyniki odbierał mój mąż i dostał za zadanie przygotować mnie na najgorsze jak wrócę z pracy. Wiec jak zadzwonił do mnie to sie poplakalam i troche dziwne się na mnie w pracy patrzyli ;)
Kochana wiesz że Twoja beta dała mi taką nadzieję że i mi się uda. Też jestem po leczeniu immuno. Bardzo się cieszę że się udało [emoji8]

reklama
Do góry