Myslalam dziś kiedy betujesz ale tak się ukrywałas że nie chciałam już dopytywać [emoji1] [emoji1] super!Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0
reklama
Margit2018
Fanka BB :)
Aneeete a co u ciebie?
Justin87
Pięknie. Wynik jest bezapelacyjnie ciążowy, tak więc gratuluję. Teraz czekamy na równie szałowy przyrost. Coś czuję, że będą bliźniaki. [emoji8]Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0
Margit2018
Gratuluje beta meeega spokojnej ciąży i różowych kaloszyDziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
ilmenau
Myslalam dziś kiedy betujesz ale tak się ukrywałas że nie chciałam już dopytywać [emoji1] [emoji1] super!
Wyniki odbierał mój mąż i dostał za zadanie przygotować mnie na najgorsze jak wrócę z pracy. Wiec jak zadzwonił do mnie to sie poplakalam i troche dziwne się na mnie w pracy patrzyli
Justin ja też proszę żeby mnie zarazić, pod koniec sierpnia będę miała transfer dwóch bąbli [emoji3]I zdania nie zmieniam.
Bzyt bzyt. [emoji16][emoji8]
Kochana wiesz że Twoja beta dała mi taką nadzieję że i mi się uda. Też jestem po leczeniu immuno. Bardzo się cieszę że się udało [emoji8]Wyniki odbierał mój mąż i dostał za zadanie przygotować mnie na najgorsze jak wrócę z pracy. Wiec jak zadzwonił do mnie to sie poplakalam i troche dziwne się na mnie w pracy patrzyli
Justin87
Żaden problem. [emoji16]Justin ja też proszę żeby mnie zarazić, pod koniec sierpnia będę miała transfer dwóch bąbli [emoji3]
reklama
ilmenau
Justin ja też proszę żeby mnie zarazić, pod koniec sierpnia będę miała transfer dwóch bąbli [emoji3]
Ona jest super skuteczna!
Podziel się: