reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, nie wierzę!!! Wlaśnie odebralam wyniki bety 272.8, to 11dpt dwóch 2/3 dniowych zarodków.
Wiem, zeby jeszcze nie szalec z radoscia, ale pierwszy raz w zyciu jest wynik inny niz 0

No to mamy wreszcie dobra wiadomość i bliźniaki!!![emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]

Dziewczyny mam na sprzedaż Puregon 300 jm razem z penem. Ważnośc do 06.2019. Może któraś z Was przygotowuje się do stymulacji i potrzebuje.

Hej dziewczyny.
Sporo się podziało jak zniknęlam.
Asiu - no qrwa przykro mi :(
Ja po 2 tygodniach szpitala z powodu pozamacicznej po ivf miałam spadek bety na tyle, że pozwolili mi wyjechać na wakacje. I siedzę już 3ci tydzień nad Adriatykiem :) Jest bosko i wyluzowałam się tak, że powrót do codziennego zycia wydaje mi się w tym momencie niemożliwy...
A jednak trzeba będzie wziąć doopę w troki.
Czekam.na @, wtedy ustalam termin wizyty w klinice przed kolejnym kriotransferem. Immunologię na razie odpuściłam, nie było terminów, poza tym miałam tylko 1 poronienie - teraz kto wie co by było, gdyby zarodek raczył zagnieździć się w macicy, a nie w jajowodzie.
Pochwalę się, że wróciłam do sportu i schudłam - jakieś 4 kg, ale.to dobry początek dla takiego pulpeta jak ja.
Ściskam wszystkie razem i osobno :)

Powiem wam ze widziałam cycki po operacji i uwierzcie mi ze to fajnie nie wyglądało. Tylko nie wiem co to byla za operacja-na pewno plastyczna ale nie wien czy ujedrnuajaca czy co. Ciecie wokol całej brodawki, pod cyckiem i z tego ciecia pod cyckien do brodawki. Lepiej chyba miec wiszace do pasa niz takie
Ja widziałam cycki koleżanki po powiększeniu z A na C i powiem Ci ze były śliczne .ciecie miała pod cyckiem w ogóle nie widoczne . Na początku wyglądały sztucznie bo takie dwie sterczące torpedy ale jak już sie ułożyły to zrobiły się prawie jak naturalne .

reklama
Hej dziewczyny.
Sporo się podziało jak zniknęlam.
Asiu - no qrwa przykro mi :(
Ja po 2 tygodniach szpitala z powodu pozamacicznej po ivf miałam spadek bety na tyle, że pozwolili mi wyjechać na wakacje. I siedzę już 3ci tydzień nad Adriatykiem :) Jest bosko i wyluzowałam się tak, że powrót do codziennego zycia wydaje mi się w tym momencie niemożliwy...
A jednak trzeba będzie wziąć doopę w troki.
Czekam.na @, wtedy ustalam termin wizyty w klinice przed kolejnym kriotransferem. Immunologię na razie odpuściłam, nie było terminów, poza tym miałam tylko 1 poronienie - teraz kto wie co by było, gdyby zarodek raczył zagnieździć się w macicy, a nie w jajowodzie.
Pochwalę się, że wróciłam do sportu i schudłam - jakieś 4 kg, ale.to dobry początek dla takiego pulpeta jak ja.
Ściskam wszystkie razem i osobno :)

Piękna wola walki!!! I dobre pomysły!!!
Jak Kochany przyjdzie z pracy to mu powiem ze musi kupić bieżnie i jedziemy nad Adriatyk.
[emoji1397]‍♀️[emoji1397]‍♀️[emoji1397]‍♀️[emoji1397]‍♀️[emoji1397]‍♀️[emoji1397]‍♀️[emoji1397]‍♀️

Do góry