reklama
Agniecha1508
Fanka BB :)
Jeszcze zapomniałyśmy o czasowym braku kupy , co u niektórych podczas brania progesteronu - więc jak by nie patrzeć gownoPóźniej już kupa tylko w pampersiaku. [emoji23]
Agniecha1508
Babuszka ma mawia " sny czytamy na opak" będzie DobrzeW stresie to zasypiam przez ostatnie dwa dni ... stresuje siw tak jutrem ze ciagle mi się śni ze nie zrobią mi zabiegu bo się spóźniłam , albo ze zapomniałam dokumentów , koszuli i latam jak szalona w tym śnie . Mam nadzieje ze o wszystkim będę pamiętać i sen nie okaże się być proroczym
A mi się wydaje że nie będzie trzeba aż tak długo czekać, ale może się mylę.Dobra, dziewczyny dajcie spokój. Paulinę ten sam lekarz prowadzi w klinice. Dla mnie to jest niezrozumiałe, ale niech dziewczyna ma nadzieję, skoro mu ufa, to niech tak będzie. Czekamy do 20go
KaIno
DziękiBabuszka ma mawia " sny czytamy na opak" będzie Dobrze
No kontaktowałam się z lekarzem który robił mi In vitro i mnie prowadź jest dobrze i ja się tego trzymamMoże lepiej skonsultować się z lekarzem z kliniki, gdzie robili Ci invitro. Powiem ze swojego doświadczenia Że Ci z medicovera małe mają doświadczenia we wczesnych ciążach....
Przyrost jak Ci dziewczynki tu piszą nie jest porażający - może trzeba jakiś lek dorzucić progesteron czy coś.
Justin87
Zawsze można sobie później zwymiotować, do tego zgaga itd. Jakby nie patrzeć to też, alegorycznie co prawda ale jednak, gówniana sprawa. [emoji14]Jeszcze zapomniałyśmy o czasowym braku kupy , co u niektórych podczas brania progesteronu [emoji14] - więc jak by nie patrzeć gowno
chlopkers
Tak tak juz na Asia wyjasnila. Wczesniejsza wypowiedz zabrzmiala ze to jakis gin z Medicovera a wiadomo ze oni nie maja pojecia o ivf. To Paulina mocne kciuki! Bedziesz jeszcze sprawdzac bete?No kontaktowałam się z lekarzem który robił mi In vitro i mnie prowadź jest dobrze i ja się tego trzymam
Wiesz Paulina, prawie kazda z nas tutaj jest po przejsciach ze slabo przyrastajaca beta, ktore zazwyczaj nie koncza sie happy endem. Stad nasze przeczulenie. No ale skoro lekarz z kliniki kaze wierzyc ze jest ok, to w ten cud trzeba wierzyc [emoji4] a czas pokaze co z tego wyniknie [emoji4]
Ostatnia edycja:
reklama
Agniecha1508
Dobra dziołch , fajnie się z wami " rozmawia" przy kawie o gownie - ale czas się do roboty zbierać i zarabiać na transfer - bo bez roboty i z tego gowno będzie. Miłego dzionka Babeczki
Podziel się: