Justin87
Fanka BB :)
Później już kupa tylko w pampersiaku. [emoji23]No i wyszla kwintesencja forumze do poki czlowiek nie jest tu w ciazy to wszystko kupa gowna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Później już kupa tylko w pampersiaku. [emoji23]No i wyszla kwintesencja forumze do poki czlowiek nie jest tu w ciazy to wszystko kupa gowna
W stresie to zasypiam przez ostatnie dwa dni ... stresuje siw tak jutrem ze ciagle mi się śni ze nie zrobią mi zabiegu bo się spóźniłam , albo ze zapomniałam dokumentów , koszuli i latam jak szalona w tym śnie . Mam nadzieje ze o wszystkim będę pamiętać i sen nie okaże się być proroczymZasnelam ale to taka krotka byla drzemka. Tam bylo tak ze po zabiegu musialam sama zejsc z kozla wiec pewnie bylam wybudzona juz na sali ale tego nie pamietam. U mnie wazne zeby nie zasypiac w stresie bo wtedy budze sie albo spanikowana albo smutna
Nie oszukujmy się....zwykły ginekolog czy z medicover, luxmedu, polmedu, innego dziadostwa czy prywatnie gowno wie o ivf. Mój lekarz przynajmniej potrafił się do tego przyznać i powiedział, że leki i badania będzie mi rozpisywał Tak jak będą zalecili w klinice. Jedno jest pewne, o przyroscie bety (dość podstawową wiedza) powinni wiedzieć a i tu mają braki częstoMoże lepiej skonsultować się z lekarzem z kliniki, gdzie robili Ci invitro. Powiem ze swojego doświadczenia Że Ci z medicovera małe mają doświadczenia we wczesnych ciążach....
Przyrost jak Ci dziewczynki tu piszą nie jest porażający - może trzeba jakiś lek dorzucić progesteron czy coś.
Kochana nie wiem co powiedzieć bo bardzo mi przykro to za mało ale wierzę w Twoja siłę i niedługo będzie piękna beta!!!!Padły ;(
Paulina, ale Ty skonsultujesz chocby telefonicznie te wyniki bety ze swoim lekarzem z kliniki, prawda? To jest podstawa co do dalszych dzialan.Może lepiej skonsultować się z lekarzem z kliniki, gdzie robili Ci invitro. Powiem ze swojego doświadczenia Że Ci z medicovera małe mają doświadczenia we wczesnych ciążach....
Przyrost jak Ci dziewczynki tu piszą nie jest porażający - może trzeba jakiś lek dorzucić progesteron czy coś.
Oczywiscie , ze masz racje.Tak ale 50tys a 200 to roznica. Obym sie mylila, bo cuda na tym forum sa jak najbardziej wskazane, ale wydaje mi sie ze beta na obecnym etapie powinna przyrastac te ustawowe minimum 66%. Moj gin bardzo mocno na to zwracal uwage i to przy znacznie wyzszych wartosciach niz 200
Nie no sama narkoza sie nie stresuj. Ja przy punkcji mialam mega fajna drzemke i pozniej pobudke. Natomiast przy usuwaniu barthollina sto lat temu uspili mnie jak bylam spanikowana, bo tak zakrecili sytuacja na sali, ze sie wystraszylam, ze zabieg bedzie mi robic stazysta zamiast ordynatora [emoji12] i pozniej przy wybudzaniu byla.masakra - budzisz sie na takim poziomie emocjonalnym na.jakim Cie uspia. A przy lyzeczkowaniu to ten caly smutek chyba po przejsciach z pustym jajem, czekaniem na poronienie i pozniej wywolywaniem, mi sie ulal po narkozie. Stad moje rzewne lzy [emoji4]W stresie to zasypiam przez ostatnie dwa dni ... stresuje siw tak jutrem ze ciagle mi się śni ze nie zrobią mi zabiegu bo się spóźniłam , albo ze zapomniałam dokumentów , koszuli i latam jak szalona w tym śnie . Mam nadzieje ze o wszystkim będę pamiętać i sen nie okaże się być proroczym
Przede wszystkim lekarze powinni byc szczerzy, mowienie komus ze jest dobrze pomijajac wsciskanie innych kitow , przekresla takiego czlowieka jako lekarza. Wiem ze prawda boli bardzo, ale ja wole ja miec czarno na bialym niz oszukiwac siebie ze jest dobrze, jesli wszystkie zmysly mowia mi co innego.Nie oszukujmy się....zwykły ginekolog czy z medicover, luxmedu, polmedu, innego dziadostwa czy prywatnie gowno wie o ivf. Mój lekarz przynajmniej potrafił się do tego przyznać i powiedział, że leki i badania będzie mi rozpisywał Tak jak będą zalecili w klinice. Jedno jest pewne, o przyroscie bety (dość podstawową wiedza) powinni wiedzieć a i tu mają braki często
Przepraszam Kochana. Skasowałam wizytę ale niektóre rzeczy mimo to wyskakują dalej. Kilka rzeczy codziennie usuwam a i tak dalej się pojawiają po przekopiowaniu.Kochana nie wiem co powiedzieć bo bardzo mi przykro to za mało ale wierzę w Twoja siłę i niedługo będzie piękna beta!!!!
W końcu Was doczytałam trochę ciężko w robocie czytać, ale nadrobiłam zaległości
@Justin87 proszę wpisz mnie kochana na 29.08. na histeroskopię i może w końcu uda Ci się mnie wykasować z 27.08 z wizyta u Paśnika