reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ewentualny transfer będziesz mieć teraz? hmmm.... może jednak... no nie wiem, przecież nie będę pisać, że nadzieja jest, bo tylko cud teraz może się stać. Do której doby mają go trzymać?
Jak bidok dożyje jutra to go od razu zgarniam. Miałam już tyle transferów w 5 i 3 dobie i doooopa wyszła, że jeżeli będzie szansa na jutro to nie będę się nawet zastanawiać. Patrząc jednak realnie szanse są bliskie 0. Wqrwia mnie strasznie już ta nie płodność. Teraz wyciągnę przeciwko niej jeszcze większy arsenał!!! Nie poddaję się, o nie. Szykuję jakiś inny plan :)
A ty kochana też dam długo nie czekaj. Nie daj się [emoji110]️[emoji110]️

Miałaś pełna narkozę ?? Ja na całe szczęście będę tylko uśpiona dożylnie . Tez się boje że po przebudzeniu będzie ze mną coś nie tak ... najbardziej się boje ze kogoś wyzwe bo strasznie wkurwiona jestem jak mi się dobrze śpi a ktoś mnie budzi hehehe
Zasnelam ale to taka krotka byla drzemka. Tam bylo tak ze po zabiegu musialam sama zejsc z kozla wiec pewnie bylam wybudzona juz na sali ale tego nie pamietam. U mnie wazne zeby nie zasypiac w stresie bo wtedy budze sie albo spanikowana albo smutna

Jak bidok dożyje jutra to go od razu zgarniam. Miałam już tyle transferów w 5 i 3 dobie i doooopa wyszła, że jeżeli będzie szansa na jutro to nie będę się nawet zastanawiać. Patrząc jednak realnie szanse są bliskie 0. Wqrwia mnie strasznie już ta nie płodność. Teraz wyciągnę przeciwko niej jeszcze większy arsenał!!! Nie poddaję się, o nie. Szykuję jakiś inny plan :)
A ty kochana też dam długo nie czekaj. Nie daj się [emoji110]️[emoji110]️
ooooo, czekać to nie będę na pewno :) tzn nie dłużej niż mnie zmuszą.
Pochwal się jaki masz plan B :) ND? AZ? KD?

Dzoasia, wlasnie doczytuje bo wrocilam dzis do pracy...to takie niesprawiedliwe :((( tak strasznie mi przykro! :( Ale jestes fajna i silna babeczka i jak nie ty to kto da rade przez to przebrnac kochana. Pomysl rowniez o dr Merciku bo on jest wychwalany pod niebiosa, szczegolnie jesli chodzi o truniejsze sytuacje. Bardzo zrownowazony i skromny czlowiek, bo ten Gretka to troche taki cwaniaczek mi sie wydaje po tych 2 wizytach u niego. Naprawde polecam Mercika, nawet wujek Jarek go wychwalal. On wlasnei tez wrocil z urlopu. Trzymaj sie kochana i pchamy to dalej!
Mieciu, wyslalam priv

Kurczaczku to może poczekaj do jutra. Wtedy już będzie wszystko jasne ... W końcu to był 3dniowy babelek ;) [emoji173][emoji173]
Pisklęta potrzebują czasu aby się wykluc więc i Twój pewnie tak mamusie 3ma w niepewności [emoji173][emoji173][emoji173]
U mnie beta byla juz na w miare ok pozomie przy 3 dniowym w 9dpt a przy 4dniowym w 8dpt.

reklama
Ja w którymś tam dniu zrobiłam bete I była 50 tyś to już po weryfikacji pęcherzyka I mówię do lekarki ze źle mi przyrasta:) ściągnęła okulary popatrzyła na mnie i mowi blagammm:) A ja że na kalkulatorku itp ponoć poprawialam okulary A ona do mnie blagam:) mąż się tak śmiała:)
Tak ale 50tys a 200 to roznica. Obym sie mylila, bo cuda na tym forum sa jak najbardziej wskazane, ale wydaje mi sie ze beta na obecnym etapie powinna przyrastac te ustawowe minimum 66%. Moj gin bardzo mocno na to zwracal uwage i to przy znacznie wyzszych wartosciach niz 200

Do góry