reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Do menopauzy to ci jeszcze daleko [emoji14]
Moje AMH z zeszłego miesiąca to 0,5 wiec nie chce wiedzieć ile jest teraz, po stymulacji.
Aaaa.... i u mnie też doooopa, przez duże D. Okazało się że były jednak 4 dojrzałe, ale co z tego jak tylko jeden się zapłodnił [emoji15][emoji15][emoji15]
Tak źle jeszcze nie było.... czekam cierpliwie na kolejny telefon i spodziewam się @dżoasia że usłyszę to samo co ty. Nie jestem pesymistka tylko patrzę realnie. No nic czas wdrożyć plan awaryjny [emoji6]
A ewentualny transfer będziesz mieć teraz? hmmm.... może jednak... no nie wiem, przecież nie będę pisać, że nadzieja jest, bo tylko cud teraz może się stać. Do której doby mają go trzymać?

reklama
Ja w którymś tam dniu zrobiłam bete I była 50 tyś to już po weryfikacji pęcherzyka I mówię do lekarki ze źle mi przyrasta:) ściągnęła okulary popatrzyła na mnie i mowi blagammm:) A ja że na kalkulatorku itp ponoć poprawialam okulary A ona do mnie blagam:) mąż się tak śmiała:)

Hahhahahhah
Świetna jesteś ;))))
Adansonia chciała mieć dwa miliardy!!!!!!

reklama
Do góry