reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jeśli lekarz tak powiedział, to się tego trzymaj. Wiadomo, że na tak wczesnym etapie ani cieszyć się zbytnio nie można, ale nie ma się też co zalamywac, jeśli jest iskierka nadziei, a ona jest
Powiedział ,ze jest ok wiec jest ok i nie będę się martwiła już niczym teraz grzecznie czekam na wizytę ;)

Lekow jest od uja, tylko w ciechocinku z tego co widze stosuja tylko gonal menopur i kij wie co jeszcze. Ja teraz bede cisnac o ten zestaw co mialam w macierzynstwie, nie wiem jak ona to zrobi ale ja kcem i koniec ;)

Bo nie.moge strzelic focha haha tylko trza tam dalej siedziec. Ale.mam nadzieje ze teraz bedzie lepiej, qrwa no musi byc, nie.ma innej opcji
Dzoasia, wlasnie doczytuje bo wrocilam dzis do pracy...to takie niesprawiedliwe :((( tak strasznie mi przykro! :( Ale jestes fajna i silna babeczka i jak nie ty to kto da rade przez to przebrnac kochana. Pomysl rowniez o dr Merciku bo on jest wychwalany pod niebiosa, szczegolnie jesli chodzi o truniejsze sytuacje. Naprawde polecam Mercika, nawet wujek Jarek go wychwalal. On wlasnei tez wrocil z urlopu. Trzymaj sie kochana i pchamy to dalej!

Ostatnia edycja:
Dzis z rana biala biel. Wiec wczoraj to musiala byc pozostalosc po zastrzyku.
Nie zalamuje sie bo wiadomo ze jeszcze czas na ciazowe kreski.
Ale z beta sie na pewno wstrzymam do wieczora, a moze do jutra rana.. niech sie tam naprodukuje co ma sie naprodukowac.
Kurczaczku to może poczekaj do jutra. Wtedy już będzie wszystko jasne ... W końcu to był 3dniowy babelek ;) ❤❤
Pisklęta potrzebują czasu aby się wykluc więc i Twój pewnie tak mamusie 3ma w niepewności ❤❤❤

Miałam In Vitro 18 lipca podane 2 blastki 2Bb

Może lepiej skonsultować się z lekarzem z kliniki, gdzie robili Ci invitro. Powiem ze swojego doświadczenia Że Ci z medicovera małe mają doświadczenia we wczesnych ciążach....

Przyrost jak Ci dziewczynki tu piszą nie jest porażający - może trzeba jakiś lek dorzucić progesteron czy coś.

reklama
Tylko ze poki co ta beta ma daleko so tysiaca [emoji58] ehh przypomina mi sie moj poczatek roku. Oby u Pauliny bylo inaczej..
Ja w którymś tam dniu zrobiłam bete I była 50 tyś to już po weryfikacji pęcherzyka I mówię do lekarki ze źle mi przyrasta:) ściągnęła okulary popatrzyła na mnie i mowi blagammm:) A ja że na kalkulatorku itp ponoć poprawialam okulary A ona do mnie blagam:) mąż się tak śmiała:)

Do góry