reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tia, czlowiek madry jak.komus radzi haha ehh... poki co to zostane - do konca wrzesnia huehue bo mi sie umowa konczy. Jak dam wypowiedzenie to tak czy srak musialabym siedziec do konca wrzesnia bo dzis juz sierpien [emoji14] a poza tym mam umowe.o prace to pokorzystam.jeszcze, moze bym sie wyrobila we wrzesniu z nastepna stymulacja, jesli od razu teraz bym zaczela antyki do dlugiego. Hmmmmmmmm sie.dowiem wszystkiego w poniedzialek.

@Agniecha1508 ja nie wiem ktora z nas tu "glupsza" jest haha. Dobraly sie jak dwie krople gnoju [emoji14] i jeszcze @Biedroneczka83 - walec po nas jedzie, ale ciul, zabawa jest :p
Dobraly sie jak dwie krople w gnoju[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] normalnie padlam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Kochana ja słyszałam ze te pierwsze wzrosty w setkach są ważne ;) może coś pokiełbasiłam to przepraszam.
No co , nie ma za co przepraszac... masz racje ze zwalnia, rozne zrodla medyczne roznie podaja... jedne od 6000 inne od 6 tyg. Ja tez sie tego kurczowo nie trzymam ale wazne zeby np. z 300 bylo okolo 600, wtedy wiesz ze jest dobrze❤️Co porabia kolezanka hiperka?

Odzyskalam swiadomosc na sali dopiero, a i to taka srednia bylam bo pamoetam ze przyszla do mnie dziewczyna z lozka obok i przytulila bo zaczelam plakac jak dziecko. Nie wiem o co kaman. Ale jakis taki smutek po narkozie mi sie wlaczyl [emoji50]
Miałaś pełna narkozę ?? Ja na całe szczęście będę tylko uśpiona dożylnie . Tez się boje że po przebudzeniu będzie ze mną coś nie tak ... najbardziej się boje ze kogoś wyzwe bo strasznie wkurwiona jestem jak mi się dobrze śpi a ktoś mnie budzi hehehe

No co , nie ma za co przepraszac... masz racje ze zwalnia, rozne zrodla medyczne roznie podaja... jedne od 6000 inne od 6 tyg. Ja tez sie tego kurczowo nie trzymam ale wazne zeby np. z 300 bylo okolo 600, wtedy wiesz ze jest dobrze[emoji173]️Co porabia kolezanka hiperka?

Obijam się i spamuję forum ;)
Może jutro do domkuuuuuuu ;)

@dżoasia - bo Cię w doooppe kupne(myślę, że jeszcze niejedna się dorzuci) - 3.64 quwa ,to ja z moim 1.60 (luty 1.96) jestem już po menopauzie !!!!
Co ja mam powiedzieć z moim 0.02?? Weźcie się ogarnijcie cyce do przodu i nie lamentujecie bo ja tu już dawno powinnam zwariować a ciagle walczę i się quwa ne zamierzam poddać

reklama
Do góry