reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak to był wynik po 2 dniach ja zawsze mam szybko wyniki po 2 h już miałam wynik nawet nie całych 2 godzinach ;) jest dobrze i mam się cieszyć wiec się cieszę

Lekarz kazał już nie robić przyjechać na wizytę 20 sierpnia i nie martwić się wiec się nie martwię cieszę się tym co jest rośnie i to jest ważne ;) urosła więcej niż ostatnio wiec co ja się będę martwiła zobaczymy co będzie 20 na wizycie ;)
Jeśli lekarz tak powiedział, to się tego trzymaj. Wiadomo, że na tak wczesnym etapie ani cieszyć się zbytnio nie można, ale nie ma się też co zalamywac, jeśli jest iskierka nadziei, a ona jest

Ma rosnąć 66% lub więcej przez dwie doby ale tak tylko do 1000 potem zwalnia i beta nie jest już miarodajna tylko usg.
Biedroneczko uwielbiam czytac twoje posty , ale...
Beta na tym etapie musi zapierdalac jak maly kazio od okolo 6000 podwaja sie co jakies 96 godzin. Jej przyrost nie jest juz tak dynamiczny i masz racje wazne jest usg bo z niego mozna najwiecej wywnioskowac.

Przed pierwsza procedura 5,26 przed druga 3.64 to teraz po punkcji pewnie 2.5:p za rok menopauza
Do menopauzy to ci jeszcze daleko [emoji14]
Moje AMH z zeszłego miesiąca to 0,5 wiec nie chce wiedzieć ile jest teraz, po stymulacji.
Aaaa.... i u mnie też doooopa, przez duże D. Okazało się że były jednak 4 dojrzałe, ale co z tego jak tylko jeden się zapłodnił [emoji15][emoji15][emoji15]
Tak źle jeszcze nie było.... czekam cierpliwie na kolejny telefon i spodziewam się @dżoasia że usłyszę to samo co ty. Nie jestem pesymistka tylko patrzę realnie. No nic czas wdrożyć plan awaryjny [emoji6]

Biedroneczko uwielbiam czytac twoje posty , ale...
Beta na tym etapie musi zapierdalac jak maly kazio od okolo 6000 podwaja sie co jakies 96 godzin. Jej przyrost nie jest juz tak dynamiczny i masz racje wazne jest usg bo z niego mozna najwiecej wywnioskowac.

Kochana ja słyszałam ze te pierwsze wzrosty w setkach są ważne ;) może coś pokiełbasiłam to przepraszam.

reklama
Do góry