reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Lekarz powiedział ,ze jest ok i ze mam już nie powtarzać jeśli nic się nie dzieje a jest wszystko dobrze wiec cieszę się swoją ciaza chyba wie co robi ;) wiec mu ufam

Nie wiem co oni odpierd.. wiem, ze jestem zajebicie zawiedziona caloksztaltem :(

W zasadnie zmienilismy wszystko, poczawszy od kliniki. I doopa.
Ale naprawdę to są jakieś jaja,bo jeśli wcześniej miałaś super zarodki,to ja nie wiem co oni porobili. Dobrze Asiu,że się nie załamujesz. Nieprzerwanie trzymam kciuki za Ciebie :*

Asia, nie bede lamentowac bo wiem ze to nie w twoim typie. Co na ten temat pomyslalam nie powiem bo byloby bardzo niecenzuralnie. Wrrrr. Myslalas kiedys o KD?

reklama
Do góry