reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Chwilkę miała łagodniejszą wersję, ale u mnie też spoko. ;)
Myślałam właśnie co u Ciebie i tak mi przeszło przez myśl czy nie jesteś w szpitalu, bo cię nie było i nie było. Jak się czujesz? Co ci było dokładnie? Co ci dali na to? spowiadaj się :D
U mnie 2 słabe bidoki walczą, trzymią je do blastki bo opóźnione w rozwoju :(

reklama
Hehe padlam jestes niemozliwa ;)
Jak tam dr G wrocil mu humor czy dalej jest sztywny jakby mu tyczke w dupe wlozyli ;)
@gosia321 no wczoraj mnie zaskoczył - nawet się uśmiechnąć zaczął i coś zażartował - bylismy ostatnimi " pacjentami" teoria m@lza mego , ze cieszył się " koniec cipek oglodania , czas do domu";)

Właśnie odebrałam wyniki morfologii. Leukocyty podwyższone, reszta chyba jest ok.
Wizytę u gina mam dopiero 20.08. Czy jest powód do niepokoju, czy jest ok?
Screenshot_20180731-154746.jpg

Załączniki

• Screenshot_20180731-154746.jpg
    Screenshot_20180731-154746.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 384
O już możesz czytać ale super :D a tej książki ,,Tysiąc wspaniałych nocy,, nie czytałam. Jedynie zorientowałam się, że Laila Shukri ma więcej książek niż te trzy które do tej pory przeczytałam, także do porodu wypadałoby się z tym uporać :D

No cykl perski to 4 książki, a jest jeszcze parę :-) ja mam teraz "Jestem żoną szejka" i "Byłam służącą w arabskich pałacach". Oprócz tych polecam "Złodziejka książek" właśnie kończę :p coś zupełnie innego. Wypożyczyłam też "Duchy Jeremiego", ale do tego sięgnę jak się uporam z tą całą resztą heh

Witajcie nie mam siły Was przeczytać. Mam nadzieje ze macie dla mnie same dobre wiadomości - super jaja u aski, ciaza u pierzastej kurki i inne[emoji274]Melduje się, że żyję, ale w szpitaliku. Wyciagaja mnie z hiperki, już jedną kobietę obok wyciągnęli, podobno często maja takie przypadki.
Zarodki zamrożone. ;)
Oj biedroneczko to trzymaj sie tam dzielnie i nie daj sie tej francy :*

reklama
Do góry