martuska09
Zaangażowana w BB
chyba dziewczyny zeświruje do tego 16.08 do usg naczytałam sie o pustym jaju płodowym i takie tam... kusi mnie zrobić bete i zobaczyć czy urosła od piatku dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojoj no to faktycznie jesli laparo bylo pare miesiecy temu to nie warto ryzykowac.Dziękuję wszystkim za powitanie :*
Nie jest usunięty, bo nie pojawia się co miesiąc. Jestem dość świeżo po plastyce jajowodów i nie chcą mnie znowu kroić tym bardziej, że sam się ewakuuje i nie widać go za każdym razem. Nikt nie będzie ryzykował drugiej laparo w przeciągu kilku mcy.
No więc tak - będę mieć icsi, nacinaną otoczkę i embryoglue to na pewno, bo mam to w wycenie ujęte. Podłoża mają najlepsze, z wrażenia zapomniałam nazwy, ale embriolog podkreślała, że gdzie indziej za to sie dopłaca, a oni nie oszczędzają na jakości hodowli, bo zależy im na najlepszym możliwym, szczęsliwym rezultacie . O intralipidzie nie rozmawiałam i w sumie zbyt mało wiem na ten temat. Relanium zawsze mogę skonsultować także z moim psychiatrą, u którego jestem pod opieką ze wzgledu na depresję nawracającą. No-spa i magnez przed i po transferze, jeżeli rozwiniesz wątek w jakich dawkach od ktprego do którego dnia, to bardzo chętnie porozmawiam o tym z lekarzem. Atosiban - pierwszy raz słyszę taką nazwę, więc zaraz doczytam co to jest w ogóle. A o heparynie i sterydzie tez muszę pogadać - moja sis zachodzi i utrzymuje ciążę tylko na heparynie. Ja biorę acard od ubiegłego cyklu.
Takie wskazówki i uwagi są dla mnie na wagę złota i jestem za nie dozgonnie wdzięczna.
Wreszcie dostałam @ po podejrzeniu biochemicznej. Od jutra zaczynam Mercilon. 22go mam wizytę i dostanę kolejne leki. Mam dostać zastrzyki w czasie brania mercilonu, potem mam go odstawić i zacząć juz stymulacje do punkcji.
Powiem Wam szczerze, że możliwość skorzystania z ivf pojawiła się tak nagle i niespodziwanie, że nadal jestem w szoku, że to już teraz się dzieje. Dlatego taka zielona jestem [emoji12]
Pani powiedziała żeby sobie wziac , może szpital biedny i nie będą mieli mnie czym zakryć po wszystkim Hehhe . Wole wziac bo może się okazać ze mnie wywiozą z gołym dupskiem na korytarz HeheheJa bym wogole nie szukala w taka goraczke mysle ze bedzie zbedny. A szlafrok nie jest przymusem albo masz albo nie
Hehe no to niezle ekspresa brzuch i cycki mam juz tak ogromne ze dzis trzy sukienki probowalam!! Musi w koncu @ przyjsc, i znow bede z 2 tygodnie w plecy z immuno!
A tak a propos kochane przyszly recepty!! Szly dwa tygodnie z Lodzi do Torunia [emoji33]
A no moze tak byc to jak ma sluzyc tylko do tego zeby cie przykryc to mozesz wziasc ten cienki z koronkaPani powiedziała żeby sobie wziac , może szpital biedny i nie będą mieli mnie czym zakryć po wszystkim Hehhe . Wole wziac bo może się okazać ze mnie wywiozą z gołym dupskiem na korytarz Hehehe
Tylko bedziesz musiala odrazu grzac do apteki bo to bedzie ostatni moment ze beda refundowaneHehe
Spoko. Mamy czas.
hę?? coś się zmienia w refundachi heparyny czy jak?Tylko bedziesz musiala odrazu grzac do apteki bo to bedzie ostatni moment ze beda refundowane
Gosia Ty czasem nie jeździsz do invicty w Gdańsku ??A no moze tak byc to jak ma sluzyc tylko do tego zeby cie przykryc to mozesz wziasc ten cienki z koronka
Ty mam je gdzieś. Tzn rodzice mają. A to w domu masz? Bo oni to na tarasie trzymiasą takie kwiatki komarowce, które je odstraszają to sobie zapodaj, ja mam 2 i myślę, że dzięki temu mamy dużo mniej tych sqrwysynków w otoczeniu