reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 no wczoraj mnie zaskoczył - nawet się uśmiechnąć zaczął i coś zażartował - bylismy ostatnimi " pacjentami" teoria m@lza mego , ze cieszył się " koniec cipek oglodania , czas do domu";)
Hehe teoria mezowa the best :D
Tzn ze dr G wrocil do normalnego funkcjonowania bo wlasnie taki byl u nas na wizytach posmial sie pozartowal. A to ze tam heparyny nie chcial dac a kij mu w oko i tak mialam na nia zalecenia ;)

reklama
Właśnie odebrałam wyniki morfologii. Leukocyty podwyższone, reszta chyba jest ok.
Wizytę u gina mam dopiero 20.08. Czy jest powód do niepokoju, czy jest ok? Zobacz załącznik 883379
Tez mam podwyzszone to bardzo normalne w ciazy jak mi wytłumaczył gin :) są inne normy, wiec niczym się nie przejmuj! I oby tak dalej :)

Miałaś styczność z hajdusiankiem??
Tak chcialam do niego przejsc po wizycie po niepowodzeniach u dr Glodka ale tak mnie wkurzyl i ogolnie ja tu tyle kasy mam zaplacic a ten mi steka ze ma za duzo pacjentek ze nie ma czasu na przegladanie moich wynikow trete te te. Ze dr G mial wizyte z wynikami a on na to nie ma czasu jak mu powiedzialam ze wspaniala obsluga ich kliniki niestety mimo podania dla mnie terminu wizyty z dokumentacja nie umowila jej dla dr G i ze wszystko lekarz przegladal przy nas i jakos nie robil z tego problemu tak jak on to sie troche uspokoil. Ale mnie juz tym tak wku... ze powiedzialam do m ze nie bede u takiego lekarza prowadzic ivf wrocilam do dr G i nie zaluje. Od poczatku do konca wszystko robione przez lekarza prowadzacego a to tez sie liczy. Punkcja transfer. Na transfer tylko dla mnie przyszedl bo inne dziewczyny mialy umowionego innego lekarza ktory byl wyznaczony na transfery tego dnia. Takze ja jestem zadowolona a i dr G ma szczesliwa reke do transferow ;)

Nie ma za co polecamy sie tu na przyszlosc ;)
Rozumiem jak to jest z kasa przy podejsciu ;)
Porozmawiaj z lekarzem.o heparynie koniecznie nawet bez badan jesli da to bedzie z gorki i jak sie uda nie odstawiaj.

A gdzie sie dokladnie leczysz ?

No właśnie tak zamierzam gadać z lekarzem. Po acardzie mam wreszcie chociaż bezbolesny okres składający sie z krwi, a nie błota, skrzepów i strzępów tkanek. To dla mnie jasna wskazówka, że coś jest na rzeczy. Dlatego zakladam że będę naciskać na lekarkę.
Leczymy sie w Warszawie na mirowie. Nie chciałabym mówić gdzie u i kogo konkretnie, bo to chyba nie ma większego znaczenia w sumie.

Witajcie nie mam siły Was przeczytać. Mam nadzieje ze macie dla mnie same dobre wiadomości - super jaja u aski, ciaza u pierzastej kurki i inne[emoji274]Melduje się, że żyję, ale w szpitaliku. Wyciagaja mnie z hiperki, już jedną kobietę obok wyciągnęli, podobno często maja takie przypadki.
Zarodki zamrożone. ;)

Jak sie czujesz Biedroneczko? Kiedy wracasz do domu? Trzymamy kciuki za ciebie! ✊✊✊

reklama
Do góry