reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@gosia321 no wczoraj mnie zaskoczył - nawet się uśmiechnąć zaczął i coś zażartował - bylismy ostatnimi " pacjentami" teoria m@lza mego , ze cieszył się " koniec cipek oglodania , czas do domu";)
Hehe teoria mezowa the best :D
Tzn ze dr G wrocil do normalnego funkcjonowania bo wlasnie taki byl u nas na wizytach posmial sie pozartowal. A to ze tam heparyny nie chcial dac a kij mu w oko i tak mialam na nia zalecenia ;)

reklama
Właśnie odebrałam wyniki morfologii. Leukocyty podwyższone, reszta chyba jest ok.
Wizytę u gina mam dopiero 20.08. Czy jest powód do niepokoju, czy jest ok? Zobacz załącznik 883379
Tez mam podwyzszone to bardzo normalne w ciazy jak mi wytłumaczył gin :) są inne normy, wiec niczym się nie przejmuj! I oby tak dalej :)

Miałaś styczność z hajdusiankiem??
Tak chcialam do niego przejsc po wizycie po niepowodzeniach u dr Glodka ale tak mnie wkurzyl i ogolnie ja tu tyle kasy mam zaplacic a ten mi steka ze ma za duzo pacjentek ze nie ma czasu na przegladanie moich wynikow trete te te. Ze dr G mial wizyte z wynikami a on na to nie ma czasu jak mu powiedzialam ze wspaniala obsluga ich kliniki niestety mimo podania dla mnie terminu wizyty z dokumentacja nie umowila jej dla dr G i ze wszystko lekarz przegladal przy nas i jakos nie robil z tego problemu tak jak on to sie troche uspokoil. Ale mnie juz tym tak wku... ze powiedzialam do m ze nie bede u takiego lekarza prowadzic ivf wrocilam do dr G i nie zaluje. Od poczatku do konca wszystko robione przez lekarza prowadzacego a to tez sie liczy. Punkcja transfer. Na transfer tylko dla mnie przyszedl bo inne dziewczyny mialy umowionego innego lekarza ktory byl wyznaczony na transfery tego dnia. Takze ja jestem zadowolona a i dr G ma szczesliwa reke do transferow ;)

Nie ma za co polecamy sie tu na przyszlosc ;)
Rozumiem jak to jest z kasa przy podejsciu ;)
Porozmawiaj z lekarzem.o heparynie koniecznie nawet bez badan jesli da to bedzie z gorki i jak sie uda nie odstawiaj.

A gdzie sie dokladnie leczysz ?

No właśnie tak zamierzam gadać z lekarzem. Po acardzie mam wreszcie chociaż bezbolesny okres składający sie z krwi, a nie błota, skrzepów i strzępów tkanek. To dla mnie jasna wskazówka, że coś jest na rzeczy. Dlatego zakladam że będę naciskać na lekarkę.
Leczymy sie w Warszawie na mirowie. Nie chciałabym mówić gdzie u i kogo konkretnie, bo to chyba nie ma większego znaczenia w sumie.

Witajcie nie mam siły Was przeczytać. Mam nadzieje ze macie dla mnie same dobre wiadomości - super jaja u aski, ciaza u pierzastej kurki i inne[emoji274]Melduje się, że żyję, ale w szpitaliku. Wyciagaja mnie z hiperki, już jedną kobietę obok wyciągnęli, podobno często maja takie przypadki.
Zarodki zamrożone. ;)

Jak sie czujesz Biedroneczko? Kiedy wracasz do domu? Trzymamy kciuki za ciebie! ✊✊✊

reklama
Do góry