reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane - dla Waszej wiedzy betę 5 dni po punkcji- 5 miałam bo widzę się zastanawiacie się tutaj. Mi tonę badań z krwi tu robią to widziałam.
Odpisuje wszystkim - dziękuje Wam bardzo za troskę i czuje się naprawdę lepiej, dostaje jakieś leki kroplówki i leki przeciwbólowe. Mierzą mnie i ważą. Generalnie dobrze ze nie było transferu w 3 dniu jak to robią u mnie w klinice bo beta hgc bardZo napędza objawy.
Ciesze się ze ide z Asia łeb w łeb i razem będziemy mieć bliźniaki jednak. [emoji7][emoji7][emoji7]
Wymyśliłam sobie szpital bo po prostu musiałam na Joasię poczekać.
Videokonfetencja - ciesze się bardzo z pozytywnej bety - oby tak dalej.
Dzoaska - fajnie ze zarodki dwa ;))) czuję, że będzie dobrze.

reklama
Kochane - dla Waszej wiedzy betę 5 dni po punkcji- 5 miałam bo widzę się zastanawiacie się tutaj. Mi tonę badań z krwi tu robią to widziałam.
Odpisuje wszystkim - dziękuje Wam bardzo za troskę i czuje się naprawdę lepiej, dostaje jakieś leki kroplówki i leki przeciwbólowe. Mierzą mnie i ważą. Generalnie dobrze ze nie było transferu w 3 dniu jak to robią u mnie w klinice bo beta hgc bardZo napędza objawy.
Ciesze się ze ide z Asia łeb w łeb i razem będziemy mieć bliźniaki jednak. [emoji7][emoji7][emoji7]
Wymyśliłam sobie szpital bo po prostu musiałam na Joasię poczekać.
Videokonfetencja - ciesze się bardzo z pozytywnej bety - oby tak dalej.
Dzoaska - fajnie ze zarodki dwa ;))) czuję, że będzie dobrze.
trzymaj się cieplutko kochana :) skąd w Tobie tyle pokładów uśmiechu? naprawdę podziwiam :) chociaż masz tam chłodno? czy męczysz się jak my z upałem dodatkowo?

Ostatnia edycja:
trzymaj się cieplutko kochana :) skąd w topie tyle pokładów uśmiechu? naprawdę podziwiam :) chociaż masz tam chłodno? czy męczysz się jak my z upałem dodatkowo?

Jakbyś tyle we krwi miała specyfików też pewnie Ci by było wesoło.

Kochana ja w Polsce - taki sam mam żar jak Wy wszystkie. Leżę w sali po stronie zachodniej więc dodatkowo Dubaj all inclusive mam. [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274] rzeczywiście upał nie pomaga w zdrowieniu. Człowiek poleżałby nad Bałtykiem, [emoji905][emoji905][emoji905][emoji905]witaminy D naprodukował, ale nie wpuszczają na plażę z kroplówką. Do tego wpierniczył by dorsza z frytkami.... [emoji226][emoji226][emoji226][emoji226][emoji226]i jakieś piwko przyswoił[emoji481][emoji481][emoji481][emoji481]
Może jakoś przed transferem mrożoneczek znajdę jeszcze jakieś okno pogodowe.

Tak chcialam do niego przejsc po wizycie po niepowodzeniach u dr Glodka ale tak mnie wkurzyl i ogolnie ja tu tyle kasy mam zaplacic a ten mi steka ze ma za duzo pacjentek ze nie ma czasu na przegladanie moich wynikow trete te te. Ze dr G mial wizyte z wynikami a on na to nie ma czasu jak mu powiedzialam ze wspaniala obsluga ich kliniki niestety mimo podania dla mnie terminu wizyty z dokumentacja nie umowila jej dla dr G i ze wszystko lekarz przegladal przy nas i jakos nie robil z tego problemu tak jak on to sie troche uspokoil. Ale mnie juz tym tak wku... ze powiedzialam do m ze nie bede u takiego lekarza prowadzic ivf wrocilam do dr G i nie zaluje. Od poczatku do konca wszystko robione przez lekarza prowadzacego a to tez sie liczy. Punkcja transfer. Na transfer tylko dla mnie przyszedl bo inne dziewczyny mialy umowionego innego lekarza ktory byl wyznaczony na transfery tego dnia. Takze ja jestem zadowolona a i dr G ma szczesliwa reke do transferow ;)
No zobacz a podobno to najsympatyczniejszy lekarz z tamtej kliniki ( wg mojej gin z Bydgoszczy ) . Ma mi robić ten zabieg i nie wiem czego się po nim spodziewać dlatwgo pytałam czy go znasz

Właśnie odebrałam wyniki morfologii. Leukocyty podwyższone, reszta chyba jest ok.
Wizytę u gina mam dopiero 20.08. Czy jest powód do niepokoju, czy jest ok? Zobacz załącznik 883379
Jakbyś tyle we krwi miała specyfików też pewnie Ci by było wesoło.

Kochana ja w Polsce - taki sam mam żar jak Wy wszystkie. Leżę w sali po stronie zachodniej więc dodatkowo Dubaj all inclusive mam. [emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274][emoji274] rzeczywiście upał nie pomaga w zdrowieniu. Człowiek poleżałby nad Bałtykiem, [emoji905][emoji905][emoji905][emoji905]witaminy D naprodukował, ale nie wpuszczają na plażę z kroplówką. Do tego wpierniczył by dorsza z frytkami.... [emoji226][emoji226][emoji226][emoji226][emoji226]i jakieś piwko przyswoił[emoji481][emoji481][emoji481][emoji481]
Może jakoś przed transferem mrożoneczek znajdę jeszcze jakieś okno pogodowe.
jak ty robisz kochana te minki ,rybki ,piwko itd

Jest wynik! Beta 21,27,a progesteron 15,10.
Suuuper [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ za przyrosty.

@Biedroneczka83 słuchaj grzecznie Pana doktora :) naniosłaś tych jajek [emoji5]
@Kurcia no test jak się patrzy [emoji51] ja bym nie wytrzymała i leciała jutro na betę [emoji51]
@dżoasia szczerze, patrzymy realnie, tak? Nie chce cię smucić, ale cudu potrzeba. Niech się wydarzy [emoji110]️[emoji110]️[emoji110]️ a co! ps. Ja 3 dojrzałe mam, ale problem większy że pojedyncze plemniki w biopsji były. No nie zapowiada się dobrze. Ale jakby co, to jakiś kolejny „setny” zapasowy plan mam, ale nie będzie to już raczej VI stymulacja [emoji15]
@PaulinkaP za piękny ciąg dalszy [emoji110]️[emoji110]️

Za was wszystkie waleczne kobiety [emoji110]️[emoji110]️
Zmykam.

:p:pDziewczyny ja tak z innej beczki :D musze się zrelaksować i to chyba będą Mazury czy może znacie jakieś fajne miejsce blisko wody? Domek ,pensjonat ... musze być zrelaksowana do transferu wiec pomocy ... nie znam niczego na Mazurach ,a na grupie jest nas dużo wiec o wspólnych siłach coś może doradzacie mi :p:rolleyes2::rolleyes2:

reklama
Do góry