reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

To nie pozostaje mi nic jak tylko ubłagac lekarza o receptę ! jak nie mojego to moze dr K. :sorry2: Zobacze, mam jeszcze troche czasu na to.
Lawendowy a ty nie dlugo transfer :-) to w polowie listopada bedą dobre wieści :tak:
To jest twoje pierwsze Invitro czy mialas jakies wczesniej w Invikcie?

reklama
Aduś, transfer mam w środę, a teraz w poniedziałek punkcję. To moje pierwsze IVF.
Łącznie miałam 4 stymulacje. 3 były do naturalnego poczęcia plus zabieg elektrokauteryzacja, który był zupełnie niepotrzebny, bo po pierwsze, nie robi się już tego typu operacji, a po drugie rezerwa z 9,8 spadła do 3,6. No ale jak sam prof kierował to zaufałam i poddałam się zabiegowi. W międzyczasie prof nakłaniał do inseminacji, zlecał niepotrzebne badania, a nie zlecił fragmentacji DNA.

To mnie przestraszylas :( ja za 2 tyg ide do profesora.. a AMH 3.6 jest i tak bardzo wysokie.. 9.8 to juz wogóle szok.. Ja mam 1.4 i dr powiedzial ze to nie az tak malo..

Lawendowy ojoj..ałaa... czyli żebyś owulacje miała pewnie... Nie przejmuj sie bo już nie dlugo twoja walka zakonczy sie sukcesem .. Moja 3-cia runda w styczniu dopiero :( Obawiam sie teraz isc do prof. :-(

Aduś, gdyby prof był ostatnim lekarzem na ziemi, nie poszłabym do niego za żadne skarby. Mam ogromny żal do niego.

Dzięki, za wsparcie i że wierzysz, że mi się uda.

Myślę, że zmiana lekarza wyjdzie Ci na dobre i niedługo Twoja bitwa będzie wygrana. Czego życzę Ci z całego serca
i mocno kibicuję.

reklama
Do góry