reklama
benle
Zaangażowana w BB
Jestem z Wami i dla Was tańczę i śpiewam i trzymam z łapkę nawet gdy me serce jeszcze boli. Zbieram energie do następnej walk. Nie chce się koncentrować na poronieniu dzidziusia, 10latach starań i 3 In Vitro, które zakończyły się bólem i żalem. Chce Walczyć o przyszłość moich nienarodzonych. Siła w miłości. PRAWDA???
Alegoria83
Aktywna w BB
Dziewczyny przepraszam że może wcinam się z innym tematem, ale czy któraś z was ma przodo- albo tyłozgięcie i ma problem z aplikacją leku Luteinus tym specjalnym aplikatorem? Tak mi się przynajmniej wydaje że to jest problemem. Czasami po prostu nie mogę dostać się z lekiem na odpowiednią głębokość ... i nie wiem jak sobie z tym poradzić Boję się że nie zadziała właściwie jak będzie w niewłaściwym miejscu.
Benle
wielka prawda
nie wolno się poddawać, trzeba walczyć dalej, cieszę się,że już zbierasz siły ... ja jestem w rozterce nadal, zrobiłam wizytę na piątek w invikcie, ale w poniedziałek też zadzwonie do gamety -jeśli będzie tam dla mnie miejsce to może jednak tam pójdę, ale jak nie będzie to zostane przy invikcie i tu będe walczyć...
kobietki widzę że my mamy więcej wspólnego - ja też mam tyłozgięcie
taki znalazłam blog, co wprawiło mnie w większą rozterkę:
http://bocianyodlatuja.blogspot.com/
kobietki widzę że my mamy więcej wspólnego - ja też mam tyłozgięcie
taki znalazłam blog, co wprawiło mnie w większą rozterkę:
http://bocianyodlatuja.blogspot.com/
Ostatnia edycja:
Alegoria83
Aktywna w BB
Ja akurat wg opini lekarza mam przodozgięcie, ale moja mama ma tyłozgięcie :-)
Przy tym leku Lutinus w opakowaniu był aplikator więc go używam ... tylko czasem raz na 4-5 użyć mam problem.
Przy tym leku Lutinus w opakowaniu był aplikator więc go używam ... tylko czasem raz na 4-5 użyć mam problem.
reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Benle, wiedz, że jestem z Toba i wspieram Cie mentalnie. Walcz Kochana.
A to dla Ciebie:
"Tak wielki jest człowiek jak wielka jest jego miłość"
A to dla Ciebie:
"Tak wielki jest człowiek jak wielka jest jego miłość"
Podziel się: